De magiske dråber

Det er vist ikke gået nogles næse forbi, at jeg er ret glad for vin og særligt den røde af slagsen.
Derfor synes jeg også at jeg ville dele nogle af mine yndlings bøger med jer. Det er nogle af dem, som jeg kan finde på at tage frem en eftermiddag/ aften, og bare sidde og kigge og læse og blive inspireret af.

Den første er Politikens bog om Druer og Vin, i den kan man læse om forskellige druer fra hele verden. Der bliver beskrevet meget om vindyrkning, vinfremstilling, smagskarakterer og geografiske udbredelser. Samt de forskellige stilvariationer, der er rundt om i verden.  – en utrolig god bog, hvis du er interesseret i vinen og dens smagsoplevelser og den geografiske forskal de forskellige vine kan have.

Den anden bog er Politikens store vinbog. Den er skrevet for danskernes tankegang. Den beskriver vinen fra forskellige lande i verden og nogle af landene er delt op og bliver mere genenmgået. Det er en rigtig god og spændende bog og er velegnet til både nybegynderer og erfarne vinkendere og giver et godt indblik i vinens udvikling.

Den sidste bog er fra Gyldendal og hedder Vinglæder. Bogen kalder sig for den praktiske guide. Og det synes jeg sagtens at man kan kalde den, Den beskriver bl.a. glasset, og hvor stor betydning de forskellige glad kan have for vinens og den smag. derudover beskriver den tempereringen, vinens tre dimetioner (farve, duft og smag), vinen og mad, og vin til den store fest eller bare til hverdagene.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 kommentarer

    • Ja synes det er super hyggeligt og inspirerende at sidde og kigge i dem. Jeg blev helt overrasker over, hvor meget forskel der var på vin, da jeg startede min interresse for emnet :)

  1. Nu har jeg selv en stor interesse for vin og mad. Så måske man skulle kigge lidt i bøgerne også, og få lidt mere inspiration

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.