Dagens 112042012

Dagens fra i torsdags. Jeg var i min nye tee fra Mango, som vist her. Er jo så vild med den :)

Jeg er god (og rimelig kedelig) til at gå i mine sorte cardigans og mit sorte halsterklæde. Men det passer jo til alt og går rigtig godt med gult :) Og når der kommer lidt flere farve på kroppen, så tror jeg bare at den bliver endnu mere skøn :)

I dag er det smandag og pt. står der ikke så meget på programmet. Tænker måske at kigge mit tøjskab igennem og få ryddet lidt op i det. Er ellers gået en dejlig arbejdsuge i møde – skal kun på job tirsdag og onsdag, da de sidste ferie dage lige skal bruges, inden vi starter nyt ferie år. Helt dejligt med en kort uge :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 kommentarer

  1. Tina

    Det er simpelthen sådan en lækker gul farve!!! Sikke man bliver i sommerhumør :) Og skønt med en så kort arbejdsuge – nyd det!

    • Ja Ikke Tina. Lige nu hænger den på mit tøjskab, så kan kigge på den hele tiden Og selvom mit værelse er meget hvidt, så lyder den alligevel så meget op :)
      Jeg lover at nyde hvert et sekundt ;)

  2. Den er så flot til dig den gule top! Jeg kender godt det der med sorte cardigans. Jeg er også storforbruger af dem, netop fordi de kan bruges til alt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.