Rom del V – Dagens billeder

I skal selvfølgelig også lige se hvad jeg havde på i Rom. Min mor var sød at tage dagens billede af mig hver dag. Så her kommer alle mine dagens billeder lige i en smørre. – håber at I holder på :)

Vi tog afsted lørdag morgen d. 02.06, hvor jeg var i min hvide tee med stjerner. Det var gdot nok lidt varmt da vi først var ankommet, men den er jo så fin :)

Om søndagen, da vi var på Colosseum og Forum Romanum, var jeg i en af mine yndlings toppe fra twelfth street by cynthia vincent og shorts. Det var helt tilpas, men alligevel meget varmt.

Mandag var det overskuet og vi var i Peters kirken. Jeg var derfor i knælange shorts (selv klippede ;) ) og sort tee fra Stig P. Om aften da vi skulle ud og spise, havde jeg skiftet til lange bukser og cardigan.

Min mor havde fødselsdag om tirsdagen, hvilket var grunden til at vi skulle til Rom, idet hun ikke ønskede at være hjemme. Derfor inviterede hos vores lille familie med. Jeg var derfor hoppet i lidt pænere tøj, bestående af min gule kjole fra Filippa K – er helt vild med den. Den er så dejlig luftig. Og om aften da vi skulle ud og spise skiftede jeg til min kjole fra Single Dress (Øverste billede i midten) og håret blev snoet. Kjolen købte jeg for nogle år siden over NAP, men jeg har aldrig rigtig fået den brugt, så nu skulle det være :)

Onsdag var det så dejlig varmt, så det var ikke meget tøj der var på der. Jeg havde orange shorts på fra HM – synes at de er så cool :) Og mine farvede sandaler også fra HM.

Om torsdagen havde jeg min Gestuz kjole på, men smurte den op, så den mere fungere som en top. Det synes jeg egentlig er pænest til mig.

Fredag var hjem rejse dag og skuldrene var blevet lidt forbrændte, så det passede helt perfekt at tage min armeløse skjorte fra Mango på. Den var bare den fineste farve.

 

Hvad synes I om mine ferie outfts?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 kommentarer

 1. Sussi

  Jeg kommer helt til at drømme om at kunne hoppe i sommertøjet igen!:)
  Du ser sommerglad og -smuk ud og sikke fine outfits! Er vild med den gule kjole!:)

 2. Åh nu savner jeg sommeren igen! :) De to kjoler du havde på til din mors fødselsdag er rigtig flotte :) Og så er jeg jo bare vild med Gestuz kjolen/toppen, den er SÅ flot! :) Trøjen du har på den sidste dag er også rigtig sød :)

 3. Så fine – bare det at de er så sommerlige er skønt – åhh jeg savner solen og bare ben.
  Det ser ud til at have været en skøn ferie … du ser dejlig glad og afslappet ud (ikke at du ikke plejer det :-))

 4. Kjolen fra Gestuz er virkelig virkelig fin, både som top og kjole :) Og hvor får man da bare lyst til at rejse ud i Verden med de sommerbilleder! Håber det har været en skøn tur! :)

 5. Hvor sødt af din mor sådan at tage billeder :-) Og sikke meget lækkert tøj, du kunne have i din kuffert :-) Kan godt lide det snoede hår :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.