Rom del VI – Rom og deres mad

Udover is, så er Italien jo også kendt for deres pizza og pasta. Men må indrømme at nogle gør det bedre end andre. Ang. pizza så kan jeg godt lide at bunden er så tynd og sprød som muligt og pastaen, må gerne indholde massere af tilbehør.

Jeg fik selvfølgelig lidt forskelligt og her kommer lidt, af hvad jeg fik :)

Enoteca e Taverna Capranica. Et sted vi spiste frokost første dag, lavede så gode pizzaer, at vi kom tilbage – det var de mest lækre og sprøde bunde og så lavede de også den bedste salat. (min mor og jeg var gode til at bestille salat ved siden af og komme noget af det på pizzaen).

Et sted hvor maden ikke var så lækker var Jamm Ja.. Men den kunne spises :)

En dag da vi var ude og vandre kom vi forbi denne lille fortovs cafe ved frokost tid. Her fik jeg noget aubergine med ost og en pizza sandwich med grønsager. Det aubergine snask smagte bare godt :)

En aften var vi på den rigtig hyggelig restaurent Cornucopia, hvor jeg fik blæksprutte salat. Det er noget sejt noget det blæksprutte, men det smager nu meget godt :)

På min mors fødselsdag var vi selvfølgelig også ude og spise. Har startede vi med forret med carpaccio (så lækkert!) og noget mozzarella salat. Derefter fik vi kæmpe bøffer. Min lillebror valgte kanin, som egentlig smagte utrolig lækkert!

Den sidste aften var vi på en lille hyggelig restaurent (Restaurant Il Portico), som lå lidt bag hotellet og nok var et af de bedste måltider på turen. Her lavede de også virkelig lækre pizzaer. Min mor og jeg bestilte to forskellige og delte dem.

Vi var ikke ude og spise hele tiden. Nogle gange blev frokosten også bare en sandwich fra nærmeste sandwich bar – den til venstre er med roastbeef og den var bare god :)

Det var vist lidt af min mad fra Rom :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 kommentarer

 1. Sussi

  Al den lækre mad er altså farlig at se på;) Nu drømmer jeg om pizzaer, lækre sprøde salater, sandwiches,… ;):):) Godt det snart er frokosttid!;)

 2. wow hvor har du dog taget mange billeder fra din rejse.. de ser helt fantastiske ud, elsker dit is indlæg :D
  og maden.. uhm det ser altså godt ud

  • Ja det aubergine tamtam var også utrolig lækkert, dog meget varmt, men godt det smagte det :)
   Ja det er så lækkert bare at få serveret maden og heller ikke tænke på rengøringen efterfølgende :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.