Missoni

Lige siden jeg så Missonis design første gang, har jeg været fan. Synes simpelthen at de laver de smukkeste snit og farve kombinationer. Og havde jeg pengene til det, så ville jeg gå med deres tøj ofte.

Så da jeg spottede at Spartoo også handlede med Missoni og disse ballerinaer var sat ned med 30 %, så var jeg ikke itvivl om, at de skulle klikkes hjem.

Do you like? Og hvad synes I om Missoni og deres design?

Sponsoreret indlæg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 kommentarer

  1. De er rigtig fine. Glæder mig til at se dem “in action”. Jeg synes generelt at Missoni er pænt i små mængder, som for eksempel et par ballerinaer. Men jeg ville aldrig turde hoppe ud i større beklædningsgenstande med deres velkendte mønster. Men jeg drømmer om at få en Missoni bikini engang. De er virkelig flotte :-)

  2. De er meget søde, men må indrømme deres designs slet ikke er mig. Ved ikke helt hvad der gør det. Men jeg kan rigtig godt lide læderdetaljen derpå :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *