Lemon & Oatmeal Facial Lather

Lemon & Oatmeal Facial Lather er navnet på denne lækre ansigts skrub, som jeg vandt i forrige uge hos søde Hanne fra Mode På Bloggen.

Den er super lækkert og skubber rigtig dejligt i ansigtet. Den skulle sigende være god til at fjerne hudorme og skallende hud. Så tænker at den bliver en kæmpe del af mit daglige bad, når jeg kommer hjem fra Tyrkiet, så jeg ikke render rundt med små hud skaller i ansigtet.

Er der nogle af jer, der skrubber ansigtet, når I er i bad, og har I nogle mærker som I har gode og dårlige erfaringer med?

 

Husk konkurrencen på bloggen. Klik her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 kommentarer

  1. Jeg har tidligere brugt en fra Biotherm, Biosource clarifying exfoliating gel mener jeg den hedder, og den var jeg slemt begejstret for. Lige nu bruger jeg en fra Yves Rocher som bare er sådan lidt la-la. Ikke rigtig god, men heller ikke dårlig.

    • HanneZ - Mode På Bloggen

      Den koster 89 kr. og kan købes i deres klinik hvor de også selv bruger den i deres ansigts behandlinger:o)

      Fashion & Beauty
      Tordenskjoldsgade 28
      1055 Copenhagen

  2. Jeg har haft lidt svært ved at finde en scrub, som ikke er for skrap for min hud. Jeg har før brugt den fra Biotherm, som Nanna også nævner, som jeg egentlig var glad for. Men både den og mange andre har en tendens til at stresse min hud. Nu har jeg så kastet mig over Clarins Exfoliator Brightening Toner, som ikke er en traditionel eksfoliering. Umiddelbart er jeg rigtig glad for den! Og den er heldigvis meget mild.

  3. Den ser så lækker ud :-) Og jeg spottede den også med det samme hjemme hos dig :-) Jeg bruger den med de blå striber fra Matas. Den er billig og perfekt.

  4. Sussi

    Sikke en skøn gave at vinde:) Jeg bruger en fra Derma. Jeg valgte det mærke primært fordi jeg er gravid og derfor skal undgå parfume, parabener osv., men nu er jeg afhængig og ved, at jeg vil bruge samme mærke efter graviditeten:) Min hud er virkelig sart, og det er den første ansigtsscrub som min hud ikke reagerer negativt på:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.