Billi Bi

Som I nok har lagt mærke til, så er jeg ret glad for sko. Og når det kommer til sko, så er der et mærke som jeg altid synes laver lækre sko og det er billi bi. Og det er egentlig ikke kun mig, men også min mor som er helt vildt med deres sko.

De laver både ballerinaer, stiletter, støvletter, støvler mv.  Og jeg synes simpelthen bare at de gør det så godt.

På nuværende tidspunkt, har jeg selv tre par derfra og ser kun min samling som stigende.

Boozt.dk handler de også med sko fra Billi Bi og har alle de modeller som vist på billedet nedenfor. Særligt er jeg helt vild med de øverste til venstre. De er i læder og har farven Grey pyton.

Men mine pt. aller mest yndlings fra Billi Bi er uden tvivl disse biker boots. Jeg købte dem i foråret sidste år og gik med dem hele vinteren. Og de er allerede fundet frem fra gemmerne igen og sidder godt placeret på mine fødder.  Jeg styler dem med jeans, tee og en cardigan, hvilet jeg synes giver et super fedt look.

Er I også helt vilde med Billi Bi eller hvad synes I om deres sko?

 

Sponsoreret indlæg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 kommentarer

  • Jeg synes at det hænger rigtig godt sammen med kvaliteten. Synes faktisk at nogle af dem er billige, når man tænker på hvor godt kvaliteten er :)

 1. Billi Bi laver virkelig nogle skønne sko og støvler – og kvaliteten er altså super. Jeg har selv et par høje, sorte støvler der er flere år gamle, men stadig vildt lækre. De får en ny dut på hælen engang i mellem, og så satser jeg på at de holder længe endnu :-)

  JEg kan rigtig godt lide slangeskindsballerinaerne du viser – de er fede!

 2. Jeg tror, de fleste er vilde med Billi Bi :-) Det er et godt solidt mærke med sko af god kvalitet. Har faktisk ikke nogen men jeg er på udkig efter et par biker..

 3. Ida / Fashionlab

  JA!! De har et fantastisk udvalg og jeg kan altid finde flere par jeg gerne vil eje! :)
  Og nåh ja – Jeg vil da også gerne eje alle dem du viser på collagen her! :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.