Making Marokko food

Programmet for igår, var Making Marokko food. Vi blev hentet om morgen, hvor vi var ude og købe friste råvarer og frisk kylling (som vi så blive halshygget og parteret). Derefter blev vi kørt hjem til en Marokaner, som underviser i madkurser.

Da vi kom hjem til hende, blev vi budt velkommen i den fineste have, hvor der var små hygger pladser rundt omkring. Derudover var der dækket fint op, ved lang bordet så vi var klar til at gå igang.

Da vi alle sad ved bordet, startede vi med at skære grønsager fint. Efterfølgende fik vi hver vores tagine, som er lidt a la en stegeso, dog lavet af ler. I den fik vi hver vores kylling, som vi skulle tilberede diverse krydderier.

Efterfølgende skulle tagineen over ild, hvor kylling skulle passe sig selv, til den var færdig stegt. Imellem tiden fik vi i gang med at lave noget super lækkert tilbehør. Nogle lavede små forårsruller af folidej, nogle med grønpeberfrugt og andre med en blanding af kartoffelmos, gedeost og koriander. Derudover blev der stegt auberginer og så blev der også lavet det lækreste tomat-smask.

Mig med min kylling inden stegning.Og så lige et billede af dagens frokost.

Der hele smagte så utrolig lækkert og jeg er jo blevet helt skudt i det marokkanske køkken. For søren hvor er de gode til at lave lækker mad og jeg har så meget lyst til at købe en tagine med hjem.

Har I lyst til at prøve det samme, når I skal til Marokko, så kontakt eller Les Ateliers Lalla Fatima – Lalla Nezha her.

Er der nogle af jer som har prøvet at lave mad i en tagine før?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 kommentarer

  1. Sussi

    Hvor ser det bare lækkert ud – og alle anstrengelserne værd:):) Du må få nogle opskrifter med dig hjem:)

    • Vi fik faktisk først frokost kl 15, hvilket var lidt sent, når morgenmaden var kl 8, men ja du kan tro at det var det hele værd.
      Det marokanske køkken er jo så lækkert!! :)

  2. Jeg bliver helt lækkersulten af at se alle de billeder. Det ser virkelig godt ud!!

    Jeg har aldrig lavet mad i en tagine, men tænker at den virker lidt ligesom en stegeso. Og det bruger jeg tit til fx lam.

  3. Pixelerede finurligheder...

    Jeg har aldrig brugt en tagine, men din mad ser da lækkert ud :) du må dele opskrifter! Jeg havde nok været fri for at se halshugningen af kyllingen, jeg ved godt, at min mad har været levende, men jeg kan ikke lige overskue at se deres liv slutte :/ mange mener sikkert, at det er dobbelt moralsk, men ja, duer bare ikke til sådan noget :(

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.