Restaurent Ksar EL Hamra

En af de restauranter, som vi spiste på i Marrakech var Restaurant Ksar EL Hamra. Den lå inde i medianen, inde i en baggård. Jeg havde aldrig forestillet mig, at noget så smukt kunne gemme sig bag en mur.
Der var træer og liv over det hele – ren naturparadis. Smukke dækkede borde, et lille springvand i midten og bare helt igennem og gennemført fantastisk og hyggelig stemning, og som prikken over iét, så sad der to marokkanere og spillede musik og senere kom der også en mavedanser.

Da vi havde sat os og vin og vand var kommet i glassene, kom vores første ret ind på bordet. Den bestod af  tallerkener der blev fordelt på bordet. På dem var der nogle små appetizere, som også var forretten. Den bestod af bønner, aubergine, squash, kartofler, tomatsalat, linser og kød.
Det hele smagte simpelthen så godt og var godt krydret.

Efter forretten kom første hovedret, hvilket var Tagine Poullet. Som var noget af det møreste kylling, jeg længe har smagt. Dertil var der tilført gurkemeje, løg og oliven.

Vores anden hovedret bestod af Couscous med lammekød. Og det lammekød var jo så lækkert!!!

Til sidst sluttede vi af med desserten, hvilket var appelsinskiver med kanel. Og det var helt tilpas, med noget så let og lækkert efter alt den gode  mad.

Hvad tænker I? Ser det ikke bare fantastisk ud?

Husk konkurrencen om det smukke hasterklæde fra Kudibal.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 kommentarer

  1. Sussi

    Det er svært ikke at blive meget meget sulten, Ida;):) Hold op, hvor ser restauranten OG maden ikke mindst bare godt ud!:):)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.