Zalagh Kasbah Hotel & Spa

Hotellet som rejse eksperterne havde fundet til os, her i Marrakech hedder Zalagh Kasbah Hotel & Spa. Og når man kommer fra vej siden af, er det dette smukke syn der rammer en – massere af Palmer og hygge.Når man så er kommet ind gennem hovedindgangen, så er noget af det første man ser, poolen som er lige fremme. Det blå vand og igen en masse smukke palmer og røde blomster.
Derudover er der massere af liggestole, så alle har mulighed for at få noget at ligge på – hvilket er noget som jeg synes mangler mange steder.Udover poolen, så er receptionen lige inde til højre når man kommer ind, hvor de også har den hyggeligste lounge krog, hvor vi sad og bloggere, samt hyggede med hinanden, alle os bloggere.Gangen ind til hotellets restaurent, samt restaurenten. Og figur-manden som stod lige udenfor indgangen og bød alle velkommen – han er jo hammer cool :)Og tilsidst så skal I da ikke snydes for at se Lulllumuts og mit værelse. Det var virkelig nogle af de mest lækre senge, jeg har sovet på længe. Store og tilpas bløde/hårde og så er deres sengetøj så lækkert. Derudover havde vi en lille altan, men den brugte vi slet ikke.Alt i alt var hotellet lækkert og personalet rigtig rigtig rare og altid klar til en hjælpendehånd, hvis man stod og havde behov for hjælp.

Har I egentlig været i Marokko eller Marakech før, eller er det et sted som I godt kunne finde på at tage til og opleve?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 kommentarer

  1. Pixelerede finurligheder...

    <3<3<3 palmer!! Men jeg ved ikke, om jeg kunne holde varmen ud :D Jeg er jo en spade til varme, men det ser ellers virkelig lækkert ud :)

    • Haha det er lige som mig, jeg er også helt vild med palmer :) Det var desværre ikke så varmt, da det var november. Men tror at det er meget meget varmt om sommeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.