Sushi fra Sushi One

I fredags havde jeg en aftale med en af mine aller tætteste veninder, hvor aften stod på ren hygge. Og hvor er jeg taknemlig for at have hende i mit liv. Nogle gange kan jeg tage mig selv i, at tænke at jeg har nogle af de dejligste piger tæt på mig og jeg nyder hver og en af dem og det varmer så meget.

Vi hentede sushi fra Sushi One, der ligger på Nordre Frihavnsgade 78 kld. Det var utrolig lækkert og helt klart et sted jeg vil købe fra igen. Har I får fået sushi derfra og hvad var jeres oplevelse?

Husk min give away, om et gavekort til LimeDinBolig – find den her :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 kommentarer

  1. Jeg spiser meget sjældent sushi, men lige ved Valby station, ved Spinderiet, ligger der en meget lille sushibiks, som laver god sushi. I hvert fald de gange jeg har fået mad derfra. Servicen er lidt så som så – Du kan godt vente ti minutter før der kommer nogle ud til disken, men maden er fin. :P

    • Arh det synes jeg også er længe at vente. Men igen, hvis det de laver er godt, så er man jo villig til at vente )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.