Olivias Tryllesalve

Jeg har haft nogle af de tørreste læber her på det sidste. Så jeg har derfor længe været på udkig efter en god erstatning til klassiske Eight Hour Cream, da jeg gerne vil prøve noget andet. Så derfor var det bare helt perfekt, da jeg i sidste uge, fik den dejlige besked, at jeg havde vundet denne Olivias Tryllesavle hos Rebecca Persson. Jeg modtog salven med posten i lørdag. Og den lever bestemt op til de præferencer jeg har. 

Den er økologisk og kun lavet af sheasmør, olivenolie og bivoks. Og så er det som om, at der er nogle små sandkort i, som går ind og gør mine læber super bløde og jeg kan mærke at tørheden forsvinder utrolig hurtigt.
Derudover oplyses der, at den også er helt ideel til tør hud, smårifter, knopper mm. – den perfekte erstatning til den klassiske Eight hour Cream.

Hvis I vil vide mere om produktet, kan det ses her.

Husk min give away, om et gavekort til LimeDinBolig – find den her :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.