Granatæble kærlighed.

Man komme ikke komme uden om den lækre frugt, som mange forskere skriver indeholder mange antioxidanter som blandt andet beskytter hudens celler mod skader fra sol og forurening. Derudover siges de også at super frugten kan være med til at fjerner ikke eksisterende rynke, mindsker pigmentpletter og giver huden en sund glød.

Jeg er selv meget stor fan af granatæbler og spiser dem hver morgen på min yoghurt. De smager himmelsk og elsker denne tid på året, hvor de ikke koster en hel formue.
Forleden dag da jeg var et smut forbi Matas, lagde jeg mærke til, at Dove har lanceret en produktlinje med granatæble. Og med min kærlighed for frugten, er jeg selvfølgelig nød til at prøve produktet af. Jeg er heldigvis så heldig at jeg er blevet spurgt om jeg vil prøve lidt forskelligt fra deres linje. Og jeg er stor fan. Det dufter noget så skønt, uden at virke parfumerende. Og så har deres body lotion en rigtig rar konsistens. Den er ikke for fed, men samtidig, så kan man godt fornemme at den sætter sig på huden. 

Har I prøvet deres granatæble linje?

 Husk min give away, hvor I har mulighed for at vinde en valgfri plakat fra VisseVasse  – find den her :)

 

***Produkterne er modtaget som gave ***

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.