Figenkaktus olie, en af verdens dyreste

Jeg har været så heldig at få lov til at prøve en af verdens dyreste olier, nemlig Figenkaktus olie. Olien er god til at reducerer ældning af hudens celler og behandler under-øjne poser og mørke rander. Derudover så skulle den også gerne være ideel til opstramning af hudens porer, samt reducerer de synlige rynker og fine linjer. Og jeg kan jo ikke komme uden om, at når man fylder 28 år, så er huden altså ikke ligesom en på 18 :(

Jeg har prøvet den nogle gange nu, og jeg synes at den er rigtig fin. Ved ikke hvor synligt jeg ser reduceringen af rynker og fine linjer, men det er måske fordi at jeg ikke har så mange af dem endnu (lad os ihvertfald sige det ;) ), så tænker derfor at få min mor til at prøve den.
Men noget som jeg ihvertfald kan mærke, er den fugtighed som den tilføres til min hud, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Og derudover skulle den være god mod skrøbelige, sprækket og matte fingernegle, samt den også skal være super god mod healing af rødme og beroligende overfor solskoldning, dog beskytter den ikke mod solen, så den kan jo næsten være en livsredder på charterferien.

Så mangler I en god olie, så kan den virkelig anbefales. Den virker på alle hudtyper og kan købes hos CHLEOPATRA.

Husk min give away, hvor I har mulighed for at vinde et hav af lækre deodoranter fra Rexona med MotionSense – find den her :)

*** Olien er modtoget som gave ***

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.