Dagens 02112014

IMG_8950IMG_8951Kan I huske dette indlæg, hvor jeg skrev at jeg ikke får brugt min ASOS top nok? Det gjorde jeg noget ved allerede nogle få dage efter. Den røg nemlig på om søndagen, hvor jeg var hjemme hos mine forældre og hjælpe min mor med at gøre klar til hendes 25 års jubilæum. Og hun forstår at udnytte ens arbejdskraft. Jeg blev sat til at hakke grønsager så fint at det lignede at de havde været i en foodprocessor. Men hvad gør man ikke for ens mor? :)

Sammen med toppen havde jeg mine bukser fra Mango, som jeg købte i Oslo sidste efterår. De er så behagelige at have på, men synes at de kan være svære at  style her til vinter, da jeg har svært ved at finde de rette sko til, da jeg synes at det mest er ballerinaer som passer til. De bliver derfor ikke brugt så meget som ønsket. Har I nogle gode bud / ideer?

Idag skal jeg på Llama og spise med en veninde. Jeg har ikke været der før, men jeg har været ret glad for de andre Cofoco restauranter, så er sikker på at dette også bliver en succes :)
Har I nogle spændende planer på programmet?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

  1. Sanne

    Den top er så fin! Og jeg synes da bestemt, det ser ud til, at et par høje ankelstøvler ville være fine til de bukser med et lille opsmøg :-)

  2. Tilslutter mig Sanne omkring ankelstøvlerne.
    Jeg ville dog vælge nogen med hæl til.

    Lyder som en god lørdag med god mad og søde mennesker…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.