Outfit 2015 #44

VRS women idasblog goex hermes clic h braceletVRS women hermes clic h braselet idasblog michael kors watchVRS white tatoo hvid tatovering butterfly sommerfugl geox ballerinaer| Bukser VRS women | Top VRS women | Ballerinaer Geox | Armbånd Hermès | Ur Michael Kors |

Kan I huske dette outfit, hvor jeg fortalte at jakken var ny og var fra mærket VRS, som handles i Bilka og Føtex?
Nu har jeg sørme fået mere fra samme mærke tilføjet til garderoben. Denne gang er det dette yderst lækre sæt. Fik det lige før pinse, og har næsten levet i det oppe i mine forældres sommerhus, hvor lidt af pinsen blev brugt.
En ting er at stoffet er pænt og super rart at have på, men jeg er derudover helt vild med elastikken som sidder rundt om anklerne og er med til at markere anklerne det mere. Og så var det vist også første gang at jeg fik luftet min sommerfugle tatovering på foden – kan I se den? :)

Hvad synes I om det?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 kommentarer

  1. Av det er godt nok fint sættet. Ja jeg kan sagtens se den, men den er svær at se for en “ny” en….

    Så fin den er…

  2. Nicoline Berthy

    Det er et virkelig fint sæt. Men jeg har det altså lidt ambivalent ved, at dagligvarerbutikker også sælger tøj. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.