GIVE AWAY – Vind hele Dove´s nye DermaSpa-serien‏ + min favorit

Dove DermaSpa-serien give awaySå er de her endelig !! Dove´s nye DermaSpa-serien. Jeg har vidst noget tid at der var noget nyt under opsejling og jeg tilstår gerne at jeg har været lidt ligesom et lille barn som venter på juleaften, til at prøve dem.
Serien består af fire effektive og forførende Dove DermaSpa-produkter – Goodness³, Uplifted+, Youthful Vitality og Summer Revived. De er alle udviklet til forskellige hudtyper, hvilket gør det nemt at finde det rette produkt. Og så har udviklerne af de nye produkter gået meget op i, at forener dermatologisk hudpleje med en sanselig spa-følelse, som er god for både krop og sjæl.

Jeg har været så heldig at få tilsendt én af hver til test, så jeg kunne finde dén som er mest egnet til mig og min krop.
Jeg valgte at starte med Goodness³ serien som er mest egnet til tør hud.
Den første jeg gik i krig med var deres Body Creme. Selve bøtten minder meget om min hidtil favorit creme (som også var fra Dove, men er blevet erstattet af denne nye serie). Jeg var derfor uhyrlig spændt på at prøve den og se om den levede op til den gamle variant. Selve duften er dejlig ren og rolig – sådan lidt blomster agtig synes jeg – og cremen trænger hurtigt ind og efterlader huden dejlig blød og lækker.
Dagen efter var det tid til at prøve Goodness³ Body Lotion, samt deres Body Oil. Tilstår gerne at jeg aldrig rigtig har været den store Body Oil fan og var derfor noget skeptisk. Jeg valgte derfor kun at bruge den på overkroppen og Body Lotionen blev derfor brugt på resten af kroppen. Selve olien er fin, men jeg er bare ikke rigtig til det tror jeg?? Men Body Lotionen.. F… hvor er den god!!! Jeg tog faktisk mig selv i at stå og glæde mig til næste gang jeg skulle tage den i brug igen :) – Den er rigtig lækker i konsistensen, dejlig blød og ligger så fint og lækkert på kroppen og trænger hurtigt ind og så er den nem at smører ind.
Det sidste produkt i Goodness³ serien er deres Hand Treatment som er en håndcreme. Nu er jeg jo stor forbruger af håndcreme og har en liggende i alle rum, tasker og andre sjove steder. Og denne er klart en af de bedste jeg har prøvet. Den er tilpas fed, til mine hænder i vinterperioden, hvor de higer efter creme, så den er allerede blevet en fast del i min hverdags taske.

Efter Goodness³ blev det Uplifted+ tur til at blive prøvet af. Denne er velegnet til alle hudtyper og tilfører huden fugt og næring, samt at den også burde have en opstrammende effekt – dette er dog svært at svare på, efter en test. Men jeg må tilstå at den også var utrolig god – har sådan lidt en oplevelse af, at det rent faktisk er utrolig svært at vælge en favorit.. Men når de Dove selv skriver at den er til alle hudtyper, så tænker jeg at den overgår Goodness³, som primært er til tør hud!? Uplifted+ er ihvertfald en utrolig lækker body lotion. Cremen er lækker og trænger hurtigt ind i kroppen føles samtidig rar og efterlader huder lækker og blød. Og så duften den lidt af agurk og liljer.

Efter Uplifted+ blev der taget hul på Youthful Vitality, som er en body creme i bøtte ligesom Goodness³ Body Creme, som var den aller første jeg prøvede. Denne er ligesom Goodness³ Body Creme lidt mere fast i det, end hvad body lotion er. Den er primært egnet til moden hud, og skulle sigende friske huden op, samt give en ensarted hudtone, samt yngre udseende – men så gammel er jeg jo slet ikke endnu (prøver jeg at sige til mig selv) :)
Den dufter dejligt af sommerbær, samt roser og vanilje og er ligesom de andre lækker at smøre på og trænger hurtigt ind i kroppen.

De sidste produkter som jeg testede var deres nye Summer Revived serie, som består af to forskellige cremer – Fair Body Lotion, som er velegnet til lys-medium hud og Dark Body Lotion, som er velegnet til medium-mørk hud. Idet at jeg er en klovn til at smøre sådan cremer på huden (der kommer altid klatter diverse steder), valgte jeg at smøre en creme på hver ben og resten af kroppen fik Uplifted+ cremen. Begge Summer Revived cremer giver en dejlig tone af sommerglød og huden efterlads dejlig silkeblød.
Og så er det utrolig vigtigt for mig at pointere at de dufter virkelig VIRKELIG godt (!). Normalt vil jeg mere sige at cremer med farve lugter afskyeligt, men disse to dufter utrolig behageligt ligesom ganske almindelig creme. – Hvilket er et kæmpe PLUS!
Men desværre har sådanne cremer bare aldrig rigtig været min favorit, men tilstår at de er smarte, når sommeren er ved at melde sin ankommen, eller hvis man skal ud og mangler lidt glød – særligt til nytår, vil de være et hit.

Nå.. Men hvilken én er så min favorit af Dove´s nye DermaSpa-serie? Den er svær synes jeg.. Jeg er stor Dove fan og må tilstå at jeg synes at alle deres nye produkter er utrolig lækre.. Men skal jeg se det udfra hvad Dove anbefaler til min hud, så må det blive Uplifted+, idet den er egnet til alle hudtyper. Men jeg må også nævn Goodness³. Den serie er nemlig også utrolig rar og er helt perfekt for min krop her i de kommende vinter måneder, hvor min hud føles mere tør og behovet for en federe creme er nødvendig. Men overordnet så må jeg tilstå at jeg er fan af dem alle :)
Nå.. Men nu til noget, hvor I kan være med :) Jeg har nemlig været så heldig at få lov til at udlodde hele den nye Dove DermaSpa-serie til en af jer læsere :)

For at deltage i min give-away skal I:
1. Være faste læsere af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook.

2. Lig en kommentar, hvor du skriver hvornår på døgnet du bruger creme og hvad du ligger mest vægt på, når det kommer til valg af creme til kroppen.

Konkurrencen slutter søndag d. 25 oktober kl. 20, hvor der efterfølgende trækkes en vinder :)
Konkurrencen er slut og stort tillykke til Libbie, som har modtaget en mail og tak til alle som deltog :)

*** Reklame indlæg – Alle produkterne som er testet er modtaget som gave, men holdninger og ord er mine helt egne! ***

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

61 kommentarer

 1. Helle

  Jeg bruger, når jeg kommer ud af badet om morgenen.
  Jeg lægger mest vægt på at det tilfører fugt og at det ikke koster en formue ;D

 2. Lis Vinter

  Jeg bruger dagcreme hver morgen og rensecreme og natcreme hver aften ! Jeg syntes det er vigtigt at få renset huden godt og at få tilført fugt ;-)

 3. Stine F

  Jeg bruger creme efter jeg har været i bad om morgene. Jeg synes en god creme hjælper mod tør hud og gerne dufter lidt :-) Jeg har egentlig i flere år været glad for Vichy, men kunne da også godt tænke mig at prøve Dove :-)

 4. Birna Lambaa

  Jeg lægger fugt på mit ansigt både morgen og aften, og til kroppen kan heg godt lide, at den trænger hurtigt ind i huden – kan virkelig ikke lide når den bare ligger på huden…

 5. maibritt j

  jeg følger allerede :) jeg bruger mest creme efter mit aftenbad og det der er mest vigtig for mig er duften og at den trænger ind på en ok tid :)

 6. pia sroka

  Jeg bruger creme efter badet hver dag om morgenen, jeg lægger vægt på at det holder huden fugtig og blød,jeg bruger Matas Citrus Bodycreme, som også opstrammer huden, den er jeg glad for.

 7. Katrine

  Jeg bruger primært creme om morgenen og efter bad.
  Da jeg cykler meget er det vigtigt, at min creme ikke indeholder for meget vand, så den i stedet for at fugte tørre min hud ud!
  Derudover må den gerne være til at betale sig fra og være så naturlig som mulig

 8. Nicole

  Jeg bruger creme flere gange om dagen. Det er en af de vigtigste ting for mig, da jeg døjer meget med tør hud! Det jeg ligger mest vægt på, når jeg vælger en creme er bl.a. at den er fugtgivende og at der bliver brugt naturlige produkter (mindre parfume osv.)

 9. Pernille

  Jeg bruger creme både morgen og aften, da min hud har brug for masser af fugt. Og til hænderne flere gange om dagen, hvor det især er vigtigt at cremen trænger hurtigt ind og fugter godt

 10. Tina H

  Jeg bruger ansigtscreme om morgenen og aftenen. Derudover bruger jeg creme til kroppen hver gang, jeg har været i bad. Lægger vægt på, at cremen er så naturlig som overhovedet muligt

 11. HeLene

  Jeg bruger altid krops olie og krops creme når jeg været i bad, ofte bruger jeg en mist først og så en creme eller lotion og forsegler med olie ovenpå. Det skal lige synke ind før man tager tøj på men giver den blødeste hud. Nogle gange starter jeg med et tyndt lag olie på fugtig hud og så creme efter. Jeg går i bad om aftenen og mit nattøj kan tåle at jeg er indsmurt i creme når jeg går i seng.
  Om morgenen bruger jeg en tørbørste over hele kroppen (så vågner man op), mister derefter huden fugtig og smører mig med en tør olie eller en lotion der trænger hurtigere ind end hvis det er aften.
  Hvis min hverdag ikke er for stresset og jeg når disse rutiner har jeg aldrig tørre pletter, eller tørre skinneben. Prøv det!
  Jeg vælger helst en creme som giver meget pleje og dufter dejligt og gerne rogivende hvis jeg skal bruge den om aftenen. Om morgenen vil jeg gerne have en tyndere variant som dufter friskere!

 12. Mie K

  Jeg bruger creme både morgen og aften. Jeg sætter pris på en creme, der giver masser af fugt, men ikke fedter. Så det er vist et klassisk problem jeg har, men alligevel har jeg svært ved at finde en, der rent faktisk virker.

 13. Maja Holmgren

  Jeg er en af de mennesker der primært går i bad om aftenen så det er også her jeg bruger fugtighedsgivende creme efterfølgende, jeg har ret tør hud så det er ret vigtigt og jeg er også glad for natcremer før sengetid.

 14. Trine Borup

  Efter jeg har været i bad, hvilket som regel er om morgenen. Derfor lægger jeg meget vægt på at den trænger hurtigt ind og ikke fedter, så jeg ikke skal vente for længe før jeg kan tage mit tøj på :-)

 15. Lou

  Bruger henholdsvis en dag og en nat-creme, men ved ikke så meget om creme så et produkt hvor man for kvalitet for pengene og samtidig et produkt der ikke vælter budgettet som f.eks. Dove kunne være et godt bud på, er noget af det jeg lægger vægt på når jeg skal købe creme.

 16. Linn Walberg

  NØØJ …hvor er det bare en alt for LÆKKER præmie – Ihh, det ville simpelthen være SÅ skønt, at vinde sådan en ordentlig omgang spa-selvforkælelse Weeee☺️

  For to år siden begyndte jeg at få nældefeber over hele kroppen og i ansigtet Det sviger og klør, og er egentlig bare VANVITTIG ubehageligt… Så siden da, er jeg begyndt at gå meget op i hvad jeg spiser, men tænker også en del over hvilke cremer og makeup produkter jeg bruger. Produkterne skal helst være rene og uden alt for mange stoffer og parfume. Og fordi jeg løber, spinner og dyrker yoga flere gange om ugen, og derfor bader mange gange, er jeg også nødt til at smøre mig ind flere gange om dagen for ikke at tørre fuldstændig ind… Jeg er blevet fan af kokosolie, men her i efterårs -og vinterkulden, trænger huden bare til en ekstra hjælpendeog plejende hånd⛄️❄️

  -Så, uiiih… Det ville være FAAANTASTISK hvis jeg blev den super HEEELDIIGE

  Ha’ en dejlig efterårsaften

  Mange hilsner fra Linn

 17. Simone

  Super lækker konkurrence! Jeg bruger altid creme om aftenen efter jeg har været i bad. Jeg lægger især vægt på, at cremen skal være så fugtgivende som muligt, da min hud er ret tør. Derudover er jeg virkelig utålmodig, så den skal også tørre hurtigt ind! Jeg krydser fingre:-)

 18. Jeg har en del tør hud og bruger creme morgen og/eller aften.
  Det er vigtigt at cremen føles friskt og gerne har en meget mild og opfriskende duft. Den skal ikke være alt for fed og forholdsvis hurtigt trænge ind i huden.
  Jeg plejer at gøre påførelse af creme til “MIG” tid.
  De fleste gange plejer jeg efterfølgende at pakke mig ned i sofaen med en kop kaffe og noget hækletøj.
  Jeg kan desværre ikke arbejde og bruger en del tid hver dag med forskellig slags hobby.
  Papir, garn, vand, kulde, tør luft og mange andre ting er hådt ved mine hænder der ofte er tørre.
  For min del må gerne en creme koste lidt ekstra.
  Men jeg skal så haft muligheden for at prøve den inden for at se om den virker for mig og min hud.
  Det er en SUPER god giveaway!!
  Krydser fingre for at jeg er den heldige vinder :-)

 19. Sikke en lækker GA!!
  Jeg bruger primært dagcreme om morgenen. Jeg er ikke super god til hverken afrensning af huden eller natcreme men dertil skal det også siges at jeg ikke bruger anden makeup end mascara :)
  Jeg håber jeg er heldig.

 20. Camilla Nyegaard

  Jeg bruger Elizabeth Arden bodylotion når jeg kommer ud af badet og ellers dagcreme og natcreme i ansigtet. Lægger vægt på mærker med godt anmeldelser og til rimelig penge.

 21. Sus L. Hansen

  Det gør jeg enten morgen eller aften, afhængig af hvornår på dagen jeg går i bad. Det kan også være flere gange om dagen eller ligge midt på dagen, hvis det lige passer ind med min træning der. Efter hver træning tager jeg et dejligt bad, så alt sved og snavs bliver vasket væk og ikke tilstopper porene og så trænger min hud efterfølgende til godt med fugtpleje <3

 22. Katrine Gunnersen

  om morgen på kroppen – morgen og aften i ansigtet.
  Jeg ligger mest vægt på at det siger “Snup” – og så er cremen trængt ind i huden

 23. Maria Ørum

  Jeg smører hele kroppen ind om morgenen efter bad og om aftenen smører jeg ansigt,fødder og hænder :)

 24. Malene R

  Jeg bruger creme både morgen og aften, og jeg lægger vægt på at cremen er fugtgivende og at den er hurtig til at trænge ind i huden.

 25. Pernille NL

  Jeg bruger, når jeg kommer ud af badet om aftenen.
  Jeg lægger mest vægt på at den ikke fedter og efterlader huden klistret :-)

 26. Camilla A

  Wow, en lækker præmie!
  Jeg bruger creme om morgenen, når jeg har været i bad og lægger stor vægt på, at den ikke fedter og tørrer hurtigt. :-)

 27. mariannelykke

  er ikke så god til at pleje min hud men en god fed fugtihedslotion er det jeg bruger mest nå ja og så en god håndcreme

 28. Kristina K

  Jeg bruger creme efter morgenbadet. Jeg bruger den creme der passer bedst til min hud, men som ikke fedter.

 29. Lene Pedersen

  Jeg bruger creme efter bad om morgenen, og i løbet af dagen til hænderne samt inden jeg går i seng. Det er vigtigt for mig, at cremen trænger hurtigt ind.

 30. Jessica Hansen

  Jeg bruger det om morgenen, inden jeg tager makeup på, om aftenen når jeg har taget makeup af, og håndcreme bruger jeg flere gange dagligt :)

 31. Maria Tran

  Jeg bruger det om morgenen og efter jeg har været i bad. jeg lægger vægt på at det holder huden fugtig

 32. Rose

  Jeg bruger en god fugtgivende creme både morgen og aften :-) Det er vigtigt for mig, at cremen er til sensitiv hud, meget naturlig og ikke fedtet :-)

 33. Rikke

  Jeg bruger kun body lotion efter badet, og sikre mig altid at der ikke er for meget parfume og for mange kemikalier i, da jeg så slår ud.

  Ansigtscreme bruger jeg morgen og aften, og der sikre jeg mig de samme ting :) Derudover må den gerne fugte i dybden, virke hele dagen uden at fedte og ikke gøre min problemhud værre :)

 34. Camilla Hovej

  Jeg bruger creme efter hvert bad og ellers efter behov :)

  Om vinteren bruger jeg helt klart mere end om sommeren :)

 35. Tenna

  Jeg bruger creme når jeg har været i bad (hvilket for mot vedkommmende ofte er om aftenen). For mig betyder det noget at den giver masser af fugt, men også trænger hurtigt ind i huden.

 36. Ditte Sørensen

  Lækker konkurrence, så har har man da til det hele :)
  Jeg bruger creme i ansigtet hver morgen og også gerne aften. Udover det bruger jeg creme på kroppen hver gang jeg har været i bad og creme på hænderne i løbet af dagen

 37. Laura Busch

  Jeg bruger altid creme efter at jeg har været i bad, og for mig er det meget vigtigt at cremen ikke er for fedtet :)
  lækker konkurrence, krydser fingre!

 38. EK

  Jeg bruger altid creme om morgenen, efter badet, og derfor lægger jeg vægt på at cremen ikke klistrer eller fedter i lang tid efter, så man kan tage tøj på uden ubehag :-) Derudover er det også vigtigt at den giver godt med fugt.

 39. Mai

  Morgen og aften – og hvis min hud er helt crazy og tør, så også når jeg har været i bad, selvom det er midt på dagen. Eller faktisk altid efter jeg har været i bad egentlig :) Jeg værdsætter cremer, der ikke er fyldt med unødvendigt shit, og som også dufter godt.

 40. Dorthe Bille

  Jeg bruger creme morgen og aften. Jeg går altid efter creme der ikke fedter og som har en mild/neutral duft

 41. Mia F

  Jeg bruger altid en bodylotion efter badet om morgenen. Den holder min hud smidig og frisk hele dagen, total uundværlig ;-)

 42. Sam Madeleine Athena Conradsen

  Bruger creme morgen og aften, samt når jeg har været i bad. Synes det er vigtigt at cremerne giver en masse fugt/fedt, da jeg lider af meget tør hud :D

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena
  SamConradsen@live.dk

 43. Følger på Bloglovin :)
  Jeg bruger ikke creme på noget fast tidspunkt, egentlig bare lidt hele tiden :) lægger klart mest vægt på at det fugter, uden at gøre min hud fedtet, og så må det meget gerne dufte godt! :)

 44. Katrine K

  Jeg bruger ikke creme på et bestemt tidspunkt af døgnet, men når jeg har tid og når jeg føler huden trænger til det… især hænder kan i perioder trænge flere gange om dagen :-)

 45. Gitte Irene Seloy

  Om morgenen efter bad.
  Eller om aftenen efter bad.
  Det er vigtigt, at den tilfører meget fugt, for ellers krakelerer & kløøøøøør min sarte hud. :/

 46. Marianne Juhl

  Jeg smører creme på om morgenen efter badet og bruger natcreme efter afrensning inden jeg går i seng om aftenen.
  Creme til kroppen skal gerne være en fed fed creme som lige tager lidt tid at absorbere. Og så skal den ikke koste en formue

 47. Line M.

  Jeg bruger creme hver morgen efter badet. Jeg lægger i høj grad vægt på gode ingredienser der gør noget godt for huden, samt en lækker duft der ikke er for voldsom, da den ikke skal “konkurrere” med min parfume.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.