My Christmas Wishes ano 2015

My-Christmas-Wishes
Juleaften nærmer sig og efterspørgslen efter mine ønsker til jul bliver flere og flere.
Jeg har derfor været en tur i tænkeboks, for at finde nogle ønsker frem. Har faktisk været min ønskeliste sidste år igennem, for at se om den kunne hjælpe. Men synes dog at jeg har klaret mig godt uden.
Jeg har fundet nogle ønsker som jeg ved at jeg står og mangler og som også er realistiske. Tror ihvertfald ikke at der kommer til at ligge et Rolex eller endnu en Chanel under træet, lige meget hvor meget jeg ønsker mig det. Noget af det som ellers altid hitter hos mig, er gavekort – blandt andet oplevelsesgaver. Elsker at folk har været lidt i tænkeboks. Sidste år fik jeg i julegave et gavekort fra Go Dream til Brunch for 2. Det er hammer smart og gælder i 2 år fra købsdatoen.
Tingene på collagen er det som er givet videre til min familie og andre som har spurgt. Det er blandet andet en billedhylde, hvor jeg vil have billeder stående (det siger sjovt nok lidt sig selv, ud fra navnet ‘billedhylde’ ;) ) og derfor ønsker jeg mig også den fine poster fra Garmi, Salt og Peberkværn fra Peugeot – de er pæne og utrolig effektive. Bogen ‘Efter dig’ af Jojo Moyes. Jeg var helt skudt i ‘Mig før Dig’ og er sikker på at denne også går lige i tårekanalerne. Min nuværende Eva Trio gryde er brændt på, så der er derfor kommet en ny på listen og den blå blazer har været noget jeg har stået og manglet længe! Ydermere mere mangler jeg faktisk også et nyt smykkeskrin til mine smykker. Det er dog bare svært at finde, da det skal være sådan et lille et, som man kan tage med på rejser.
Har I også fundet ønsker frem til jul?
| Eva Trio Gryde | Salt og Peberkværn fra Peugeot | Plakat fra By Garmi | Hylde | Blå Blazer | ‘Efter dig’ af Jojo Moyes | Royal Copenhagen termokrus | Limited Edition Precious Rose Hand Cream |

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 kommentarer

  1. Dejlige ønsker du har dig.
    Ja jeg har også fundet lidt ønsker – synes dog de er ret praktiske i år. Gud ved om det er de famøse 30 år der spiller ind her???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.