Luna Play – Gør ansigtsrens til en leg

Luna playAt rense ansigtet… Et af dagens vigtigste punkter og samtidig nok også et af de punkter, som mange springer over, idet tid og de rette midler ikke altid er til at finde.
Jeg selv er ikke verdens bedste når det kommer til det punkt. Altså jeg gør det, men det bliver ikke hver morgen og aften det sker, men ofte. Og nogle gange går det måske også en lille smule stærk, så stærkt at vatpundellen bare tørres igennem ansigtet, hvilket i bund og grundt ikke har den største effekt. Det siges jo at for at det skal være rigtig godt, så må der gerne bruges lidt knofedt og lige præcis her, er Luna Play fra Foreo GENIAL!!!

Luna Play fra Foreo er en ny udgave af den berømte Luna 2, bare i en mindre udgave. Luna Play er ligesom Luna 2 tilegnet til alle hudtyper og renser huden med FOREOs karakteristiske silikoneknopper.
Når man tænder for den, har den en blød cirkulær bevægelse, som renser huden. De tykke knopper er beregnet til en grundig rens af fedtet hud og steder, der er svære at nå. De tyndere silikoneknopper er mere skånsomme og  passer til den sensitive/normale hud og større områder som kinderne. Og huden efterlader huden smuk ren og frisk.

Jeg har brugt min Luna Play i nogle dage og jeg er utrolig tilfreds. Den er hurtig og nem at have med at gøre, kommer godt rundt og så fylder den ikke så meget. Sidste deltalje gør den endnu mere genial, idet den kan komme i overnatnings/rejsetasken.

billede871263

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

  1. Må indrømme at jeg heller ikke er verdens bedste – sidder i skrivende stund dog med ansigtsmaske fordi jeg netop er en klovn til at huske det i daglig dagen…

    Så tak for tippet – den skal helt sikkert prøves…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.