Struktur over ugen

12974527_635024883318506_477954526511182312_nNormalt så er jeg ret god til at holde styr på min kalender (hvis jeg selv skal sige det..). Det hænder selvfølgelig at det smutter og der bliver booket to ting oven i hinanden, eller der kan sættes en rum tid af til noget, som ender med at tager mere tid end planlagt. Sidst nævnte er selvfølgelig noget som man aldrig rigtig kan forud se og uforudsete ting kan også opstå.

Jeg selv bruger min kalender på min telefon utrolig meget. Det er hurtigt og nemt og så har jeg den altid på mig. Men hvis (når) jeg får en familie, hvor det ikke kun er min kalender jeg skal have styr på, men måske også en legeaftale, fodbold, dans, aftaler med familiemedlemmer mm. så er det nok ikke nok med bare at have det hele på mobilen.
Derfor er jeg ret begejstret for Ugeplan.org, hvilket er nogle pæne ugeskemaer som både fås i magnet og plexiglas.
Jeg synes at det er utrolig fine og så kan jeg godt lide at de fås i forskellige størrelser og materialer.
Og er man hellere til dags/ eller månedskemaer, så er dette også en mulighed.

Hvordan holder I styr på jeres kalender?

billede871263

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 kommentarer

  1. Jeg bruger et mix til at holde styr på hele familien. Vi har en fælles gmail og dermed også en fælles gmail kalender som ligger på vores begges telefoner og der kan vi så alle ligge vores aftaler ind og dermed se om vi, som familie eller enkeltpersoner, skal noget den pågælende dag.

    Herhjemme har jeg desuden en glastavle med en ugeplan hængende hvor også aftenens menu er skrevet samt diverse “Husk Julie skal i hallen”. “Mormor henter Julie i dag” og mine tog/fly tider hvis jeg er ude at rejse.

    Synes det virker ret godt.

  2. Jeg har både en fysisk og den på telefonen, men fælles har vi en ugekalender i køkkenet – der står hvem der skal hente og bringe sønnen, aftaler i weekenden, middagsforslag og ikke mindst hvad vi skal huske…så som toiletpapir og tandpasta ting jeg altid glemmer ;-)

  3. Jeg har altid haft papir kalender, men de sidste stykke tid har jeg brugt min computer kalender meget. Jeg savner dog lidt, at have den på papir :P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.