Sunday mood

blockbuster.SponsoreretMin dag i dag består af ren afslapning, lidt oprydning og en skype date med en vninde som pt. befinder sig i Japan.
Dagen igår blev brugt med dejlige venner gennem familien.
Mine forældre, lillebror og jeg var til 2×60 års fødselsdag. Selskabet er et af de aller bedste og selvom gennemsnit alderen er over 50 år, så er gennemsnittet i sindet omkring de 25 år. Så I kan nok tænke jer til at vi havde en dejlig aften :)

Idag er som skrevet i første linje, noget lidt andet. Hovedet er noget tungt og der er ikke så mange brikker at rykke rundt på. Dagens program er derfor noget roligt, hvor lejligheden får en tur med støvsugeren. Derudover skal verdens situationen vendes med Japan. Det er lidt svært at finde tid til at snakke i hverdagen, da de er 7 timer foran i Japan, så når de har aften, er jeg på arbejde og når vi har aften, ligger min veninde og sover.
Men der skal også være tid til ren Ida-tid og her har jeg tænkt mig at gå ind på Blockbuster og leje en film – synes at det er så smart at man bare kan sidde hjemme i sofaen og med nogle få klik leje en film. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at se The Model og Fifty Shades og Black, men de kommer først ud d. 23/6 og 30/6, så dem må jeg have til gode. Tænker derfor måske at se Fifty Shades Of Grey igen – den kan man jo ikke så for mange gange.

Har I nogle spændende planer for søndagen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer

  1. Lyder som den hyggeligste søndag du har i tankerne.

    Min blev brugt på indkøb af ny computerskærm, en tur i svømmehallen og vasketøj..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.