Birthday wishes

Birthday wishesTiden mod de 30 år nærmer sig mere og hurtigere end jeg selv kan følge med. Jeg har inviteret familien til fødselsdag og med de kommer også det obligatoriske spørgsmål ‘Hvad ønsker du dig?.’ Det hurtige svar er ‘Pas, jeg ved det ikke…’
For ærlig talt, så ved jeg ikke helt hvad jeg egentlig ønsker mig. Men når jeg ligger hovedet i blød er der jo noget, som jeg egentlig mangler, noget som jeg ved at jeg har tænkt over, udover tilskud til New York.
Noget jeg ved at jeg ihvertfald mangler er Spiegelau vinglas. Jeg var så klodset at smadre ét af mine hvidvinsglas og har derfor kun 5 tilbage. Derudover er Lyngbyvasen i størrelse 15 cm også en, som jeg har tænkt på nogle gange. Jeg har størrelse 20 cm, men nogle gange er den bare lige stor nok.
Derudover kan jeg altid bruge flere frokostknive og frokostgafler i Gense bestik (i modellen twist) og har vist også været klodset nok til at smide en spiseske ud.. Herudover så mangler jeg også et pænt salt og Peber sæt. Her er jeg lidt fan af sættet fra Peugeot. Og så må jeg jo endelig ikke glemme Royal Copenhagen, det kan jo altid bruges.
Og skal jeg nævne nogle ting, som ikke har noget med køkkenet at gøre, så er en lys taske, endnu et ByBiehl armbånd og et pænt og lækkert Rolex ur da heller ikke nogle dumme ting.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.