Når mit IT kendskab bare ikke er nok!

ida..Bloggen er meget on-off i øjeblikket – heldigvis har jeg været heldig at kunne forudprogrammere nogle indlæg.
Årsagen til den manglende tilstedeværelse skyldes at min computer er dum – eller den har ihvertfald opført sig dumt. Og ligesom jeg selv er blevet utrolig snottet, er det som om at den også lige tog sig en forkølelse.
Jeg har haft min computer hos computer-lægen og det er lidt underlidt, når man som jeg ikke ejer nogle iPad eller andre moderne ting – ja man bliver jo gammel lige om lidt :)

Heldigvis er min computer kommer retur fra lægen og er igen så god som nu, eller ihvertfald fungerende. Jeg har haft undersøgt nettet tyndt efter nogle gode computer-læger og faldt over CBC, hvis anmeldelser var gode over hele linjen. De findes over stort set hele landet og de yder en utrolig god og hurtig service.
Jeg ved godt at jeg ikke er den vildeste IT-haj, men dem hos CBC er virkelig søde at tale med. De er lyttende og forklarende, på en måde som kan forstås og så er deres service virkelig god. Jeg besøgte dem på en hverdag og fik min computer retur dagen efter, men har faktisk læst mig til, at de kan klare problemer på samme dag og så er deres priser meget rimelige.

Nå nu må jeg hellere kigge på mit indlæg omkring mine New York planer :)

billede871263

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentar

  1. Computere og telefoner skal bare virke. Der er kun en ting der kan pisse endnu mere af end når de to ting ikke virker og det er Wifi der melder at det er der, men det virker ikke…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.