I would like to wear

esprit..
| Nederdel Esprit | Top Esprit | Taske Gucci | Sandaler ANCIENT GREEK SANDALS | Solbriller SELF-PORTRAIT |

Wauw.. det er min sidste mandag (faktisk aller sidste uge) i 20érne.. Det er godt nok underligt at tænke på.. No way back og timerne kan kun tælles ned af.. Men okay når nu jeg starter 30érne med ferie, så er det jo lige til at overkomme :)
Tankerne bliver dog også lidt distraheret af vejret. Nu ser vejret igen ud til nederdel og bare ben.
Jeg kan rigtig godt lide, når det er pænt sving i nederdele og finder denne på collages utrolig fin og så er den jo blå, hvilket næsten det meste af mit tøj er (hvis vi sortere det sorte fra..!) og så er jeg lidt fan af, at den er pyntet med stjerner. Til nederdelen vil jeg godt kunne se mig selv i en højhalset hvid top. Synes at det er en utrolig fin kombination. Når det kommer til fodtøj, så er jeg rigtig sart. Jeg har aldrig rigtig været vild med at flashe mine tær, hvilket gør at min sommerskosamling er mest i ballerinaer, men det kan altså også blive for varmt at have tæerne lukket inde, så prøver at finde noget pænt og diskret fodtøj, hvilket jeg synes at sandalerne fra Ancient Greek Sandals er. Og pt går jeg ingen steder uden min Gucci taske – det er nævnt før, men det køb er klart et af de bedste taske køb jeg har gjort, når det kommer til funktionalitet.
Nu kan jeg godt lide at kombinere dyrt og billigt med hinanden og både top og nederdel er fra Esprit og ligger i en pris klasse, hvor alle kan være med.

Hvad synes I om outfittet?

Billede123

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.