Outfit 2016 #31

VRS Gucci VRS Gucci VRS Gucci details| Cardigan VRS | Top VRS | Bukser HM | Støvletter PintoDiBlu | Taske Gucci | Ring Arvestykke |

Så er der nyt outfit på bloggen – hvem havde troet at jeg nået op på mere end 30 outfit i 2016. Særligt når man tænker på, at jeg i 2015 nåde hele 91 outfits post. Jeg har vist lang vej igen, hvis jeg skal nå derop i år…

Nå men tilbage til dette dagens, som er fra forrige lørdag. En lørdag som var virkelig god! Jeg brugte nemlig dagtimerne sammen med min niece og om aften var jeg ude og spise på Le Sommelier med en veninde – hele oplevelsen kan I læse her og kan kun tilføre ‘Det var SÅ (!) lækkert!!!’. Husker søndagen mere rolig og så filmen Single i NewbYork, som er så skæg og så er det sjovt, når man selv har været nogle af de steder, hvor filmen er filmet :)

Både cardigan og top er nye og begge fra VRS, som forhandles i Bilka og Føtex. Ergo et mærke, hvor prisen er mere end rimelig. Særligt cardiganen er jeg utrolig glad for. Den er simpelthen så dejlig og varmer godt, hvilket gør den perfekt til den årstid, som vi allerede har taget hul på. Og så er jeg ret vild med den farve kombination, hvor blå møder guld glimmer.

Cardiganen er til at finde i butikkerne fra uge 45, mens toppen har været til at finde allerede fra uge 41.

sponsoreret

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 kommentarer

  1. Så lækkert et outfit. Jeg har faktisk taget mig selv i at lure lidt i Føtex tøj afdelingen, som vel at mærke går over str, 12-14 stykker :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.