Outfit 2016 #33 og en Give away

maid PLACE DU JOURSøndag i sidste uge var jeg total sej. Jeg ryddede op i både mit tøjskab og alt det tøj og sko jeg havde på loftet. Det blev i alt til en kæmpe sæk til skraldevognen, to store poser til Røde Kors og så fik jeg samlet en hel kasse, som min veninde også lige skal se på, om der er noget af interesse og hvis ikke, så ryger det også til Røde Kors.
Én ting er, at det er rart at få kigget ens tøj igennem og få sorteret det fra, som man ikke længere vil bruge. Men en anden (og måske endnu bedre) ting er, at så er der også plads til nyt tøj. Og jeg har været hurtig.
Der er nemlig allerede flyttet tre par nye jeans ind i skabet. Alle tre er fra fundet hos Maid.dk, som blandt andet handler med mærket Place du Jour.

Place du Jour er et fransk mærke som kommer fra Paris. Et af deres kendetegn er, at deres jeans er fyldt med en masse lækre detaljer – store som små. Her kan blandt andet nævnes skrå syninger, skrå knaplukninger og hertil har de en god pasform og er utrolig rare at have på. Og hertil skal det nævnes at de er ikke bare rare, men man har også mulighed for at bevæge sig i dem, samtidig med at de sidder pænt, hvilket gør dem rigtig funktionelle, da de både er egnet til arbejde, men jeg kan også lege med min niece i dem.
Bukserne kan faktisk bruges på forskellige måder, da der er tilført strech i bukserne. Køber man et par i en større mindre end normalt, vil bukserne sidde mere til. Vælger man til gengæld en størrelse større end normalt, vil man kunne danne et lidt mere baggy look.maid PLACE DU JOURDe par som er flyttet ind hos mig er blandt andet et par DS Fashion med huldre ved kræene, samt et par TOXIK Denim Jeans. Det er mit første par jeans med huller og hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg at de klæder mig ret godt :) Denim jeansene er valgt i en baggy størrelse, hvilket jeg synes passer godt til denne årstid, hvor en stor strik og et par sneakers går godt til. – Haha se lige bort fra, at jeg mangler at knappe en enkel knap ;)

Men det er ikke kun mig, som kan få glæde af et par jeans fra Place du Jour. Jeg har nemlig været så heldig at udlodde 5 gavekort af 200 kroner til 5 heldige læsere.

For at deltage i min give-away skal I:
1. Være faste læsere af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook.
2. Smut ind på Maids hjemmeside og link til det par jeans fra Place du Jour som du vil vælge, hvis du er blandt de heldige vindere.
Konkurrencen kører også på min instagrams profil Diddaida. Så deltager I også der, er der dobbelt op på vinder chancer :)

Konkurrencen slutter søndag d. 13. november kl. 20, hvor der efterfølgende trækkes en vinder :)
Konkurrencen er slut og stort tillykke til Camilla Cecilie og Camilla A som deltog på bloggen og til @katrimikkelsen @jannie_schlosser @lisbethkrogh7796 som deltog via Instagram.

123

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.