Smykker fra Scrouples

scruples jewelleryDer er flyttet nye og fine smykker ind på matriklen.
Jeg har længe godt kunne tænke mig at udvide min smykke samling med lidt i både rosa guld og oxideret. På den måde, så jeg både har ring, halskæde og armbånd i begge matrialer. Pt. har jeg længe kun haft en halskæde i oxideret og et armbånd i rosa guld.
Det der med at mikse med en masse forskellige matrialer har jeg aldrig været den største fan af, hvilket gør det mere nødvendigt at have både fingerring, halskæde og armbånd i de forskellige matrialer. Nogle gange passer bestemte farver og matrialer bare bedst til ens outfit!

Nå men tilbage til mine nye smykker, som begge er fra scruples jewellery, hvilket er en dansk smykkevirksomhed, om har mere end 30 års erfaring med smykker og forhandles hos flere forskellige smykkeforretninger rundt omkring i landet.
Særligt halskæden er jeg utrolig glad for. Den er lidt old school af slagsen, forstående på den måde, at det er en af de halskæder hvor man kan indsætte billeder af dem som man elsker. Husker at jeg rigtig gerne ville have sådan en halskæde som lille, så bedre sent end aldrig :)
I modsætning til halskæden i rosa, som nok passer mest til et lidt mere fint look, vil den oxideret ring gøre det rigtig godt til et lidt mere råt look. 

sponsoreret

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.