Mit drømme hjørne

Jeg er virkelig gået i ‘søg-efter-ny-og-større-lejlighed’ mood! Jeg synes virkelig at jeg er begyndt at blive mere eller mindre rastløs over, at jeg mangler mere plads. Jeg er både stole og lampe freak og det er begrænset, hvor mange af den slags der er plads til i hjemmet og det er sørme svært altid at holde sig i skindet.
Jeg er faktisk allerede godt igang med at lede efter nogle flere og nye møbler, til min kommende bolig – vi taler drømme tænkning.
Jeg ved at jeg skal have en (eller måske to) PK22 stole. Dem har jeg været vild med siden jeg var 20 år og jeg ved at jeg nok skal blive den heldige ejer af en. Pt. mangler jeg bare lige den der plads. Men det jeg tænker er, at jeg vil indrette mit eget lille hyggehjørne, bestående af en PK22, et Vitra LTR Bord fra Eames og en fin lille designer bordlampe.
Lampen har jeg pt. ikke de største præferencer til lige nu, men både den fra Lampe Gras og House Doctor er to ret så gode bud og de vil begge falde godt ind i min stil.

Har I også et helt særligt hjørne i hjemmet, som I går og drømmer om?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.