Perfekt play night

Hvis der er noget jeg holder rigtig meget af, så er det en hyggeligt aften i godt selskab og skal det toppes med noget skægt, så skulle det da lige være med et godt brætspil. Det er desværre noget der ikke sker så ofte, men det er jo så skægt, når det endelig hænder.
I torsdags i sidste uge havde min far fødselsdag og det er jo en fest i sig selv. Mine forældre, samt lillebror+kæreste og datter, min onkel+mand, anden onkel og jeg spiste sammen og efter maden foreslog jeg om vi ikke skulle prøve et nyt brætspil, som jeg har fået, Fessor QuizAmOk.
Fessor QuizAmOk 
er et skide skægt brætspil, hvor man både skal skrive, spørge, gætte, tegne, nynne, mine og forklare hvad ens quizkort handler om, ergo en god kombination af alle de gode quiz spil der findes.

Vi endte med at sidde med det resten af aften, pladen blev vist aldrig rigtig taget rigtig i brug, men vi grinene utrolig meget – og hvis jeg selv skal sige det, så rockede jeg det der at nynne utrolig godt!
Så mangler I et nyt spil, hvor et godt grin er i høj sædet, så er FessorQuizAmok virkelig det hele værd!

Jeg fandt spillet hos BilligtBras.dk, en hjemmeside som er alt andet end billigt bras. Udover FessorQuizAmok, har de alt fra køkkenudstyr, til juleting og sokker. Jeg fandt blandt andet også denne utrolig smukke kobber skål, som nu pynter på mit spisebord med frugt i.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.