Rituals ‘The Ritual Of Sakura’ serie – smuk, enkel og helt igennem lækkert

Kender I det der med, at der altid er et bestemt brand I godt kunne tænke jer at prøve? Lige præcis sådan, har jeg længe haft det med det hollandsk mærke Rituals.
Jeg husker Rituals helt tilbage til 2007, hvor jeg var piccoline på et advokat firma og blandt andet tøffede rundt i Magasin og Illum for små opgaver. Den gang var det mest deres Fragrance Sticks, som er duftpinde til hjemmet, som jeg husker aller bedst. Men Rituals er så meget mere end duftpinde og siden hen har jeg fået øjnene op for deres cremer til både krop og ansigt.
Hver serie symboliserer noget særligt og den serie som har vægtet mest opsigt hos mig, er deres ‘The Ritual Of Sakura‘ serie, en serie som hylder den japanske flygtige skønhed, når kirsebærtræerne springer ud med deres utrolig smukke blomster og så er den bare så utrolig fin i emballagen og pynter et hvert rum.
Serien indeholder blandt andet Sakura blomsten og økologisk rismælk, som gør huden dejlig silkeblød.

Jeg har selv prøvet lidt fra deres fine serie.
Håndsæbe – Tal lige om at efterlad toiletbesøget med en oplevelse i højeste karakter. Sæben er dejlig blød, lyserød i farven (som får en i drømmeland) og så dufter den simpelthen helt fantastisk.
Håndcreme – Jeg er stor forbruger af håndcreme og har en i alle mine tasker, jakke lommer og rum herhjemme. Jeg har derfor valgt at tage denne håndcremen med op på mit arbejde og selv mine kollegaer har kommenteret den og gør også godt brug af den.

Rice scrub – Det er sjældent at jeg giver mig tid til, at bruge en scrub i badet. Mine bade er okay lange, men jeg gemmer det bare. Men det skal virkelig husker mere og det skal huskes med Rituals Rice Scrub. Scrubben bruges på en fugtig hud og efterlader den noget så dejlig og blød og helt klar og perfekt med Rituals Body cream.
Body cream – En af de lækreste og blødeste cremer jeg har prøvet til dato (og der er prøvet mange forskellige!). Den har den blødeste og behagelige duft af blomster og så er den tilmed tilsat både antioxidanter og E-vitamin. Og så er den indrettet så smart, at man faktisk bare kan nøjes med at købe en refill indhold og på den måde genbruge selve beholderen.
Foaming shower gel – en bruseskum som renser og samtidig fører næring til ens hud. Den er super nem at bruge, man skal blot trykke en lille mængde ud i hånden og mens man massere den på huden, omdannes geleen til en cremet og fugtgivende skum.

Overordnet set, lever alle fem produkter bestemt op til mine forventninger – og mere til. De dufter så utrolig lækkert og efterlader min hud utrolig lækker. Og jeg er slet ikke færdig med at udforske Rituals univers.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.