Sommer tanker

Man kan vist roligt sige, at vinteren og kulden har meldt sin ankomst! Er du vimmer det er blevet koldt udenfor! Bare cykelturen til arbejdet om morgen, er jeg iklædt to vinterjakker og overtræksbukserne har også været i brug i et godt stykke tid nu. Dog har vi i København været mere forskånet for sneen, end andre steder i Danmark, hvilket er utrolig rart.
Alt den kulde gør dog, at jeg ser mere og mere frem til sommeren. Frem til varme og lange dage og særligt weekendshygge i mine forældres sommerhus – hvilket er noget af det bedste. Det er et af de bedste stedet for mig, at slappe af og komme lidt væk fra de vante omgivelser og selv om man kun er væk i en weekend, så føles weekenden bare længere.
Mine forældre skal altid have gang i et eller andet der oppe og i år har de talt om et nyt højbed af en art. Ikke at jeg har særlig meget forstand på det, men ved at Højbede findes i alle materialerDer findes faktisk ret mange fine slags – hvis bare man havde en altan eller have!
Så mens mine forældre knokler med bede mm., så ligger jeg og slikker sol og slapper af. – gal jeg glæder mig til sommer.

Er I også ved at blive pænt trætte af den kulde?

*** Indlægget er lavet i samarbejde med haveglad.dk ***

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.