Den der badetøffel

Jeg elsker at det er begyndt at blive lysere udendøre. Det for mig altid til at tænke på, at sommeren er på sin vej og JA TAK (!) du er længe ventet!
En af de små ting som jeg glæder mig til, til sommer, er også at skifte mine varme UGG hjemmesko ud med noget lidt mere luftigt. Normalt plejer jeg at tulle rundt i mine Birkenstock, men ofte synes jeg, at de kan være lidt klodsede at rende rundt i hjemme hos mig selv. Jeg har derfor tænke lidt over et alternativ og er faktisk kommet i tanke om de klassiske H2O badetøfler, som (hvis jeg selv skal sige det) er noget nolstatiske og nemlig lette.
Kan tydelig huske da jeg var yngre, den gang var H2O badetøflerne, selveste badetøflén! Alle rende rundt i dem og hvorfor er de egentlig røget i glemmebogen? Det er jo en skam(!), de er jo så dejlig lette og så er prisen jo slet ikke spor gal. Og skal jeg nævne en ekstra og positiv ting, så kan jeg godt lide, at de kan tale vand. Jeg synes simpelthen, at det er så rart at kunne smutte i tøfler lige inden jeg træder ud af badet om morgen. Tænker ihvertfald at jeg skal prøve at kigge efter dem, som min sommer-hjemme-tøffel.

*** Indlægget er lavet i samarbejde med zonationstore ***

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.