Outfit 2017 #4

Habit jakke Tolsing | Top DAY | Jeans HM | Støvler Betty London |

Så står der tirsdag for dagen og min dag skal bruges på jog og efterfølgende har jeg en aftale med en veninde, som jeg ser uhyrlig sjældent, idet vi begge to har et godt proppet liv. Heldigvis arbejder vi i samme firma, så vi har kunne planlægge nogle enkelte frokoster sammen, hvilket er en genial måde at se hinanden på.
I morgen har jeg taget en fridag, hvor jeg tænker at der skal flyttes om i stuen. Eller der skal rettere flyttes mere eller mindre tilbage på samme måde, som jeg havde det før november 2015, hvor jeg sidst rykkede rundt.

Skal vi komme ind på outfittet, så er habit jakken, som jeg var utrolig glad for i slut 2016, faldet lidt i brug. Ved ikke helt, men det er som om at skulderpuderne er lige hæftige nok til mig pt. Ærgerligt, da selve jakken er utrolig fin. Tilgengæld jeg har fundet min kærlighed til min DAY top igen. Den er godt nok ofte på! Den er i silke, hvilket gør den dejlig behagelig.

Nu må jeg videre på job, så jeg kan nå min veninde aftale senere :)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.