GIVE AWAY – Vind lækre oliven og olier fra Gaea

Som jeg skrev i dette indlæg, så er olier, så meget mere end blot olier. Der er forskel på både anvendelse, smag og fremstilling.

Olivenolie er en olie som jeg altid har haft stående. Men efter jeg skrev mit ‘Kend din olie‘ indlæg, er jeg begyndt at brugen olivenolie langt mere og til langt flere ting. Først og fremmest stegning(!), men jeg er også begyndt at bruge det mere i min madlavning.
Men selv når det kommer til olivenolie, så er der også mange forskellige varianter og smagen kan variere meget fra brand til brand.

I Grækenland dyrkes mærket brandet Gaea, som betyder Moder Jord. For Gaea er det vigtigt, at bevare og optimere Moder Jord og derfor går de meget op i, at deres oliven dyrkes naturligt, hvilket vil sige at frugterne modnes i solen og høsten foregår af mennesker og ej store maskiner. Dette gør at deres oliven har en høj og god kvalitet. Herudover er Gaea familie ejer, hvilket betyder at deres oliven dyrkes med kærlighed.
Gaea er ikke kun olie, de har også oliven. Gaeas oliven er i pose, hvilket gør den nemme at have med at gøre og man slipper samtidig for at bakse med det snaskede vand, og så er deres smag utrolig lækker.
Deres oliven findes i 5 varianter, hvor af de to er økologiske.

Jeg har prøvet alle produkterne på billedet af og jeg er vild med det hele! Og alt på billedet har du også mulighed for at smage. Du har nemlig mulighed for at vin alle produkterne på billedet, hvilket består af nogle lækre oliven olier, samt oliven fra Gaea – En give away som jeg ville ønske at jeg selv kunne deltage i.

For at deltage i min give-away skal I:
1. Være gerne faste læsere af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Give indlægget et lille hjerte, og / eller følg mig på facebook.

2. Lig en kommentar, hvor I skriver hvornår og i mad i bruger jeres olivenolie.
Konkurrencen kører også på min instagrams profil Diddaida. Så deltager I også der, er der dobbelt op på vinder chancer :)

Konkurrencen slutter søndag d. 2. april kl. 20, hvor der efterfølgende trækkes en vinder :)
Konkurrencen er slut ot stort tillykke til Anette Ninon som er den heldige vinder. Du har modtaget en mail :)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 kommentarer

  1. Tina KH

    Rigtig god søndag til dig Ida.
    Tror min computer driller, så prøver at skrive igen.
    Jeg vil meget gerne deltage, for elsker oliven og olivenolie mv. og især de græske, der har jeg arbejdet og elsker smagen:-)
    Jeg bruger oliven til snack, i salat, til pesto osv.
    Jeg bruger olie til brød og bagning. Til kød og marinade. Til salatdressing. I kartoffelmos og meget mere…..
    Krydser!

  2. Simone Olsen

    Jeg bruger mest olivenolie til stegning og i dressinger. Derudover elsker jeg bare oliven, så krydser virkelig fingre:-)

  3. Mette

    Her bruges olivenolie mest i bagværk salater og lignende. Jeg syntes ikke de olier jeg indtil nu har prøvet er gode til stigning. Men kunne jo være man kunne overbevises om andet .
    Krydser lige mine fingre i hvert fald

  4. Kenneth Glerup Schøn

    @diddaida “DONE” ✍ Salat, Madlaving & Bageri.. WOW Ville da være total klasse også dejligt at vinde så “LÆKRE” en Præmie.. Nice GAW Prøver lige “LYKKEN” og håber på “HELDET” Krydser fingre for vildt.. ✍

  5. Gitte Leth

    Vildt lækker præmie;-)
    Jeg bruger oliven til snacks, salater og til tapas.
    Lækre olier bruger jeg meget gerne til at dyppe brødet i (og så lige lidt salt på), især som tilbehør til tapas.
    Bruger også olier til dressinger, marianader, stegning og bagning.
    Krydser alle fingre her;-)

  6. Camilla Nyegaard

    Bruger meget olivenolie, både til mad og dressing. Men kunne godt tænke mig at udforske lidt mere i forbindelse med tapas

  7. Anette Ninon

    Elsker oliven, jeg skærer en fennikel over i fire dele, presser hvidløg og drypper olivenolie over, derefter toppes med oliven og så ind i oven, lækkert.

  8. Nana Carstensen

    Hej, jeg bruger det til pesto og når vi griller…og min mand elsker bare oliven, så han håber på gevinst

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.