GIVE AWAY – Vind en omgang lækre produkter fra Urtekram

Urtekram er et brand, som vinder mere og mere hos mig, for hver gang det bruges. Og det er både når det drejer sig om deres mad og pleje serie.
Noget af det, som er kendetegnet ved Urtekram er, at det er økologisk, rene og i god kvalitet og produkterne fremstilles kun af folk som er eksperter i plejeprodukter. Deres plejeprodukter er herudover også uden parabener, syntetiske konserveringsmidler og ej prøvet af på dyr – alle ting som jeg vægter utrolig højt!
Vidste I at Urtekram startede helt tilbage i 1970érne? Og siden da, er deres sortiment kun blevet større og større og deres kvalitet er i utrolig høj grad.
Kommer det til deres plejeserie så har jeg ikke prøvet alle deres produkter, men jeg er utrolig glad for deres Rose serie, en serie som har den mest rolige og fine duft af roser. Og deres håndsæbe er helt klart favoritten over dem alle. Den er ikke kun utrolig fin at have stående, dens duft er helt fantastisk og ja, så er den økologisk.
Men nu er Rose serien kommmet i konkurrence med lidt forskellige serier. Jeg har nemlig fået lov til at kaste mig ud i både deres Coconut, Aloe Vera, Nordic Birch, No Perfume og Shea Butter serier, hvor jeg har fået mulighed for at teste lidt forskelligt af. Men jeg skal ikke teste dem af alene. Jeg har nemlig fået lov til at udlodde samme produkter en til heldig læser.

Produkerne består af:

  • Aloe VeraShampoo: Giver massere af fugt til håret.
  • Aloe Vera Balsam: Solmodne appelsiner som giver et strejf af friskhed. Balsamen masseres ind i håret og lad virke 2-3 min.
  • Aloe Vera Fodcreme: Hurtig-absorberende Foot Cream med økologisk sheasmør, som nærer og beskytte dine fødder med en formel, der virker mod overdreven sveden og minimere lugt.
  • Aloe Vera Gel: Denne gel egner sig fremragende som aftersun-gel og er ligeledes god til solbrændt hud, da den fremmer helingen af blærer og sår. Påføres direkte på huden, hvorefter den blidt masseres indt.
  • Kokos Body lotion: Lavet med økologisk jomfru kokosolie og hyaluronsyre, som på naturlig vis tilfører næring og fugtighed til normal hud. 
  • Kokos conditioner spray: Leave-in Spray Balsam med økologisk kokosnektar. Den gør håret let at rede ud og efterlader det silkeblødt. Sprayes i vådt eller tørt hår og vaskes ikke ud. Omrystes før brug.
  • Nordisk Birk Håndcreme: En lækker fugtende trio af sheasmør, kæmpenatlys- og mandelolie og herudover er den kombineret med styrkende birkebladsekstrakt, hvilket efterlader hænderne silkebløde og velplejende. Og så er den Vinderen af håndcreme i Danish Beauty Award 2013 i den økologiske kategori.
  • No Perfume Håndsæbe: Perfekt sæbe, som vasker hænder rene og bløde og uden parfume.
  • No Perfume Ansigtscreme: Let dagcreme helt uden parfume, kun ren fugt til din hud.
  • Rose Håndsæbe: Favorit håndsæben, som gør ens håndvask til ren nydelse, med duften af tusindvis af roser.
  • Rose Showergel: Gver kroppen den fineste rosen dugt, samt fylder kroppen med plejende aloe vera og glycerin, som gør huden ren og blød.
  • Lip balm med shea butter: Fugtende og plejende læbepomade med masser af hyaluronsyre og hexapeptid der sammen med shea og vanilje gør læberne sunde og bløde.
Alt i alt til omgang af lækre produkter fra Urtekram, til en værdi af 580 kr.
.
For at deltage i min give-away skal I:
1. Være gerne faste læsere af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Give indlægget et lille hjerte, og / eller følg mig på facebook.

2. Lig en kommentar, hvor I skriver hvad jeres forhold til Urtekram er.
Konkurrencen kører også på min instagrams profil Diddaida. Så deltager I også der, er der dobbelt op på vinder chancer :)
Konkurrencen slutter søndag d. 9. april kl. 20, hvor der efterfølgende trækkes en vinder :)
Konkurrencen er slut og stort tillykke til Figne, som deltog via Instagram :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

34 kommentarer

  1. Simone Olsen

    Mit forhold til Urtekram er mest baseret på deres udvalg af fødevarer og ikke så meget deres plejeprodukter. Jeg er f.eks. helt vild med deres peanut butter og deres ‘Chia og kokos’-grød:-) Så det kunne da være så lækkert at prøve deres plejeprodukter, det lyder i hvert fald som nogle lækre produkter:-)

  2. Tina KH

    Urtekram er lækkert, jeg har indtil nu kun prøvet fodcreme og håndcreme, det er gode produkter og alene det, at de er økologiske vækker min store interesse:-)
    Jeg gad godt prøve alle de andre produkter fra Urtekram, så krydser hvad som krydses kan.
    God søndag til dig Ida:-)

  3. Sandra J

    Jeg har tendens til hovedundseksem, og har været glad for deres shampooer. De dufter godt og er milde uden man føler, at man vasker sig med opvaskemiddel.

  4. Ceylan

    Jeg har egentlig ikke selv prøvet Urtekram produkterne, men har dog hørt at nogle af dem skulle være gode. Derfor ville det være utrolig lækkert, hvis jeg kunne få lov til at prøve nogle af deres produkter ;-)

  5. Kia

    Puha, hvor er det nogle lækre ting man kan vinde <3 Jeg har desværre ikke det store forhold til Urtekram, og det skyldes faktisk at min pengepung og SU ikke tillader det store frirum til at købe de lidt dyre og bedre produkter. Dog har jeg længe ønsket at prøve Urtekrams produkter af, så der bliver krydset fingre herfra ;-)

  6. Birna Lambaa

    Jeg har, indtil videre, kun prøvet Aloe Vera gelen, og jeg elsker den!!
    Bruger den til alle sår, skrammer og solskader – til huden, både ansigt og krop, i hele taget! Håber på mit held!:)

  7. Nana Carstensen

    Jeg har altid set Urtekram som kvalitet og luksus…vil vildt gerne vinde-det er jo max forkælelse

  8. Dorte Slouborg

    Jeg bruger det både til at smøre på kroppen, som shampoo og til at putte i kroppen i form af müsli og risgalletter og alle de andre lækkerier som Urtekram laver. Super produkter! :)

  9. Jane Vibeke Tvede

    wow hvor ville jeg blive vildt glad for at vinde den luksus forkælelse
    er med alle steder og håber den skønne præmie finder vej til mig <3

  10. Pernille

    Jeg kender mest urtekram for deres fødevarer, men deres plejeprodukter lyder også til at være gode, så jeg håber heldet er med mig :-)

  11. Gitte Leth

    Wow vildt lækker præmie, hold da op du forkæler os;-)
    Jeg er vild med Urtekram, og krydser alle fingre her;-)

  12. Kathrine

    Jeg har hørt at deres produkter skulle være rigtig gode. Jeg har ikke prøvet dem endnu, men kunne godt tænke mig det. Specielt Conditioner sprayen! :)

  13. Camilla Nyegaard

    Er vild med deres koncept – Jeg bruger mange af deres produkter, lige fra krydderier til shampo.

  14. Malene R

    Jeg har været rigtig glad for de urtekram produkter jeg har prøvet indtil videre, da de har været rigtig gode til min følsomme hud :)

  15. maibritt jeppesen

    jeg kender meget lidt til dem så det ville være lækkert at vinde så jeg kan få bedre kendskab til mærket :)

  16. Henriette Christiansen

    Følger på Facebook Bruger ikke min bloglovin..
    Kender ikke til urtekram, men det kan man vel altid komme til

  17. Susanne J

    Urtekram har nogle skønne produkter til indvortes brug, har endnu ikke prøvet dem til udvortes brug – måske er jeg heldig:)

  18. Lene

    Jeg kender bedst deres fødevarer men er også rigtig glad for deres håndsæber. Ville være rigtig skønt at stifte bekendtskab med de andre produkter. Krydser fingre :)

  19. Lisbeth Krogh

    Jeg kender bedst fødevarerne, som jeg synes er super gode. Vil rigtig gerne prøve plejeprodukterne

  20. Maja Hartvig Holmgren

    Har ikke det vilde forhold til urtekram, men som udgangspunkt associerer jeg det med noget lækkert og bæredygtigt, noget der for alvor er i orden.

  21. Christine

    Mit forhold til urtekram handler mest om mad :) vi køber mange af deres produkter og bruger dem i hverdagen herhjemme, fx kokossukker, tahin, linser og olier :) Urtekram er lækkert, kvaliteten er altid i top!
    Det kunne være spændende at prøve deres plejeprodukter også :)

  22. Maria Ørum

    Bruger en del af urtekrams produkter, er rigtig glad for deres kokosolie,tahin,dipkrydderier og så er deres aloe vera uundværlig :)

  23. Louise O

    Urtekram er lækre produkter både til udvortes og indvortes, der er kvalitet men til at betale. Så har prøvet et par af deres showergels

  24. Anette Ninon

    Jeg bruger Urtekrams produkter, især er jeg glad for deres kokos olie, der er så anvendelig til alt, lige fra madlavning til hudpleje.

  25. Line M.

    Mit forhold til Urtekram er fortrinsvist gennem deres madvarer, men her er jeg til gengæld også fan. For mig signalerer det god kvalitet og lækre ingredienser.

  26. Pia Hansen

    Jaaa Jubiii hvor er det en super lækker og vildt FLOT gave :-) jeg vil juble og være dybt beæret hvis jeg skulle gå hen at vinde, det vil være total Luksus det vil jeg blive helt vildt glad for SMILER STORT krydser fingre og HÅBER heldet vender min vej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.