Fjern makeuppen på en luksus måde

 

Jeg er blevet fan af noget nyt – eller ved ikke om det er nyt nyt, men det er nyt for mig.
Jeg er nemlig blevet introduceret for Makeup Eraser, som er en lille klud som fjerner makeuppen, uden brug af cremer, olie osv. Til gengæld er kluden den blødeste klud jeg nogensinde har oplevet og den føles som en drøm at køre rundt i ansigtet og så fungerer den!
Jeg har pt. kun brugt den til min daglige makeup, hvilket består af foundation, pudder, øjenskygge og mascara og enkelte gange eyeliner. Og dette fjerner den super nemt og smertefrit.
Makeup Eraser er uden kemikalier og skal blot blødgøres i lidt varmt vand inden brug. Og det bedste er, at den er genbrugelig. Den skal blot en tur i vaskemaskinen for at få alle pletter væk og holder til hele 1000 vaske. Jeg har brugt min 5 dage/gange inden den skulle en tur i vaske maskinen, hvilket gør, at den holder til hele 5000 dags makeupper. Ikke kun er den dejlig nem og lækker, jeg spare samtidig penge og miljøet.
Den findes i både sort og pink og forhandles mange steder – blandt andet hos Cocopanda, hvor den faktisk lige nu fås til -20%.

*** Produktet er modtaget i gave, men er ikke blevet pålagt at skrive om det ***

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *