I would like to wear

| Top Esprit | Taske Céline | Bukser Esprit | Ballarinaer Gucci |

I følge kalenderen kommer sommeren nærmere og nærmere, og vi har da også haft nogle dejlige forårsdage, hvor solen skinner så fint og solbrillerne er i brug og jakken er taget under armen.
Mit tøjskab indeholder nok mest af alt tøj i de mørke farver, hvilket ikke er så sommerligt. Jeg har derfor prøvet at finde et outfit, som er mere i forårets/sommerens tegn. Outfittet på collagen er i hvert fald et ret godt bud, hvis I spørg mig 😊 Særligt toppen fra Esprit er jeg ret vild med. Synes at dens print er utrolig fint og så er den i 100% Polyester, hvilket er et af mine yndlings materialer – det er rart, kan vaskes og behøves ikke at blive strøget. Tænker også at den vil se så pæn ud med noget lyseblåt og her tyer jeg igen til den fine taske fra Céline – den bliver ved med at rumstere i tankerne. Men det er vist nok i øjeblikket med en taske til mere end 30.000 kroner – tænker jeg.. 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *