I would like to wear – og så til billigere penge

Ja hvem kan ikke lide, at bruge færre penge?? Jeg kan i hvert fald godt!
Når jeg køber nyt tøj mm, så foregår det oftest på nettet. Jeg er bedst til at sidde og surfe på diverse hjemmesider derhjemme. Sidde i stille og rolige omgivelser, foran skærmen uden nogle forstyrre mig.
Årsagen til dette er faktisk ret mange. Selve udvalget er langt oftest langt større, der er ingen ekspedienter som forstyrrer, ingen andre kunder og som det vigtigste, så synes jeg også, at jeg ofte kan finde en god rabatkode som kan bruges. 
Et af de steder jeg altid kigger på, inden jeg går til betalingen, er e-rabatkoder, hvilet er en hjemmeside, hvor man kan finde rabatkoder til diverse hjemmesider, ligefra tøj til elektronik. For mit vedkommende, så lykkes det faktisk utrolig ofte, at jeg er heldig at finde en rabatkode som kan bruges. Særligt Nelly og Asos har jeg haft ret meget succes med og er man heldig, kan man spare et ret pænt beløb – faktisk helt op til 80 procent.
Særligt Nelly er jeg rigtig glad for. Jeg synes både at deres udvalg indenfor brands og styles er utrolig fin og bred og deres priser utrolig rimelige.
Jeg ender faktisk oftest med, at ligger minimum 10 ting i kurven, hver gang jeg kommer forbi – dog er det ikke altid, at det hele ryger med hjem 

På collagen har jeg fundet nogle enkelte styles som jeg gerne så flyttede hjem til mig. Særligt den hvide kjole fra NLY Trend er jeg helt vild med og kan se mig selv i den, til en masse sommer begivenheder.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.