Nyt smukt undertøj, flytter ind

Når det kommer til valg af undertøj, så har jeg altid gået meget op i, at det er lækkert og behageligt at have på. Jeg kan ikke forestille mig noget værre, end undertøj der gnaver, klør eller hvor dets syning mm., kan ses uden på ens tøj.
Lækkerhed og behagelighed, er de to ting, som altid har været 1. prioriteten når jeg køber undertøj, men det må samtidig også gerne være pænt. Jeg er ikke en person, som ejer undertøj i en masse spraglede farver, jeg holder mig mere til de sikre – selvom der findes så meget lækkert i flotte farver.
Men når man som mig, er lidt besværlig og gerne vil have noget som er behageligt og pænt på samme tid, så er det ikke altid helt nemt at finde det helt rette lingeri. Og når jeg endelig finder noget, som opfylder mine ønsker, så er jeg meget nem at overtale.
Jeg har længe haft ønsket mig et pænt blonde sæt og da jeg spottede den smukke blonde BH, med de tilhørende fine hipsters hos House of Lingerie var jeg intet mindre end solgt. Sætter er et af de fineste jeg har set længe og den lille detalje med vedhænget i kavalergangen på BHén, sætter lige prikken over iét.
Som skrevet i starten, går jeg meget op i, at mit undertøj er behageligt at have på og mit nye blonde sæt lever bestemt op til det og så er det så fint at det både fungere til hverdag og fest. Og så får det mig også til at føle mig lidt mere lækker, når det er så fint, som det er 😊

Nu har jeg længe været på udkig efter et pænt lingeri sæt i hvidt, men sættet findes også i sort, hvilket også er utrolig pænt. Og herudover, så kommer de i de fineste æsker, som illustrere ren lukses. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.