Ration – min nye afhængighed

På mit arbejde spiser vi utrolig tideligt frokost – kl. 10.53, for at være helt præcis. Årsagen til den tidlige tid skyldes, at der ikke er så mange mennesker i kantinen på det tidspunkt og hele frokost pausen skal ikke bruges på at stå i kø ved buffeén og efterfølgende lede efter en plads at sidde. Derudover så har maven også vendet sig til tidspunktet.
Den tidligere frokost gør også, at jeg allerede omkring kl. 14.30 bliver sulten igen og trænget til et godt mellemmåltid. Og jeg har fundet det helt perfekte, et som er sund, nærende, mættende og som bare smager utrolig godt, nemlig Ration.

Ration er en madbar, hvor smagen er noget af det vigtigste. Et sundt måltid, hvor den gode energi og mæthed er i højsædet.
Producenterne bag Ration har gået meget op i, at deres madbar er sammensat efter de officielle kostråd og er derfor både baseret på en god fordeling af næringsstoffer, fuldkort, samt fiber, frugt og grønt, protein, samt fedtsyrer og så er de ikke tilsat kunstige tilsætningsstoffer og sukker.
Mht. frugt, så indeholder alle deres barer, hvad der svarer til et helt æble og de indeholder maks. 200 kalorier. De er derfor det helt perfekte mellemmåltid til mig om eftermiddagen, når mit blodsukker er ved at dale.
Ration findes i fire forskellige smagsnuancer, Æble, rødbede, gulerod & citron, Æble, ingefær & chili, Æble & kanel og Æble & rabarber, alle overtrukket med yoghurt. Herudover er deres design utrolig fint og indbydende, hvilket er noget som jeg bliver betaget af 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *