Skintonic fra Mellisa

MellisaMellisa Mellisa

Jeg har nu i lidt tid været på udkig efter en god ansigts mist. En mist, som hvis størrelse og emballage skal være taske-egnet. Det er jo som regel om eftermiddagen, når man har været i gang længe, at der er behov for lidt opfriskning i ansigtet.
Årsagen til, at emballagen og størrelsen er vigtige, skyldes at den ikke skal fylde for meget i tasken. Derudover er det vigtig for mig, at den ikke er i glas, da jeg lige kan forstille mig, en tabt taske og mist udover det hel..

Herudover, så er selve spray-kraften og duften også vigtig. Selve kraften skal ikke være voldsom – kan lige se mig selv, blive blæst væk, hvis der trykkes for hårdt og duften skal gerne være blid og neutral.

Faktisk har jeg haft ret meget held med at finde en hel del ansigts mist som lever op til mine præferencer. Men i stedet for en mist, faldt jeg for Mellisas skintonic, som også er med spray funktion.
Jeg har altid godt kunne lide Mellisa, som er en dansk og økologisk hudplejeserie. Deres produkter har altid været en succes i min verden og da deres skintonic er uden alkohol, var jeg ikke i tvivl om, at det var den, det skulle være. Selve emballagen er dog lidt stor i det, men jeg har overført lidt i en mindre rejseflaske, som passer perfekt til tasken og på den måde har jeg både en i tasken og en på arbejdet.
Udover deres skintonic så har de også en lang række andre produkter, som rækker lige fra ansigtspleje, til hår og babypleje, hvor alt er økologisk og deres priser utrolig rimelige.

 

*** Produkterne er modtaget som gave, men ord og holdninger er altid mine egne ***

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.