Den perfekte Gin&Tonic med Plymouth og Fever Tree

Her på det sidste er jeg blevet mere og mere begejstret for Gin&Tonic. En drink som virkelig kan svinge meget i smagen, alt efter hvilken Gin og Tonic der bruges.
Jeg har fundet en rigtig god kombination, hvor bitterhed og sødme fungere godt sammen, og så er den pæn at se på 😊

Som skrevet ovenfor er valget af Gin og Tonic utrolig vigtige. Jeg er personligt glad for Plymouth Gin, som er en håndlavet gin siden 1793. Kommer det til valget af tonic, så er det kun et brand der dyr, nemlig Fever Tree og jeg er endda så heldig, at de har lavet forskellige smagsvarianter, så der stadig kan varieres i smagen.
Fever Tree Tonic findes med 6 forskellige smage. Min personlige har længe været deres Lemon Tonic, men nu har den fået en skarp konkurrent med Fever Trees nyeste lancering, Aromatic Tonic, som er en tonic med en utrolig god og sød smag. Og sammen med Fever Tree er det utrolig nemt at skabe en god og velsmagende Gin&Tonic.
Selve fordelingen af Tonic og Gin er forskelligt fra person til person, men en tommelfinger kan være 4 cl Gin til 10 cl Tonic og så kan man altid peppe drinken op med en skive appelsinskrald eller et stykke agurk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *