Fin ny kuffert, er flyttet ind

*** REKLAME INDLÆG ***Epic Crate EX Wildlife Tropical KuffertEpic Crate EX Wildlife Tropical KuffertDet er blevet officielt sommer, hvilket også betyder ferie og afslapning. Og når vi taler ferie, så er den rette kuffert et af de vigtigste redskaber.
Der findes mange forskellige udgaver af kufferter. Vigtigst for mig er, at min kuffert ikke vejer så meget, samt at den har en god størrelse. Den skal være handy at håndtere, men herudover må den også gerne være smart – her tænker jeg både designet udvendigt, men også fordelingen indvendigt. Jeg er ikke fan af en sort kuffert, da jeg lige kan forestille mig, at man kommer til at forveksle ens kuffert med en andens, da alle sorte kufferter, mere eller mindre, minder om hinanden.

Jeg har længe været på udkig efter den helt rette kuffert og nu er den endelig fundet og skal jeg nævne designet, så er jeg KÆMPE fan! Den skriger Hawaii og jeg tror aldrig at jeg har set en finere kuffert og den er herudover dejlig let og så har den også en rigtig god indretning.
Kufferten findes i tre størrelser og har 5 års garanti. Den er fra rejsegear.dk, hvilket er en hjemmeside, som handler udelukkende med kufferter, samt tilbehør hertil – altså en hjemmeside, hvor man går op i gode produkter, hvor kvalitet og pris virkelig hænger godt sammen.

Min nye kuffert er fra det skandinaviske brand EPIC. Et brand, som går meget op i, at deres kufferter har et lækkert design, god kvalitet og samtidig er funktionelle og alt det, kan jeg sagtens sætte hak ved. De laver både kufferter i hardcase og softcase. Herudover har deres kufferter 4 hjul, hvilket gørdemnemme at håndtere og køre med. Kufferterne kan udvides og er med TSA lås, som kan åbnes af en universal nøgle – særlig egnet, hvis man rejser til USA.

Så nu er min kuffert i hus, nu mangler jeg bare ferien 😊 Og nu skriger kufferten jo mere eller mindre sol og sommer og hvor kunne det være lækkert, hvis der lå en lækker Charterrejse og ventede på en – måske til Bali, der har jeg en kollega der skal hen til august. Og lige præcis Bali, har Spies nogle utrolig lækre rejser til. Faktisk har de et utrolig godt udvalg af hoteller og de alle skriger luksus – det ville da være den helt perfekte rejse, at indvie min kuffert på 😊 Epic Crate EX Wildlife Tropical KuffertEpic Crate EX Wildlife Tropical KuffertEpic Crate EX Wildlife Tropical KuffertEpic Crate EX Wildlife Tropical KuffertEpic Crate EX Wildlife Tropical Kuffert

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.