GIVE AWAY – Vind 500 kroner til en valgfri plakat fra Artifero, samt rabatkode på 15%

artifero plakater rammer artifero plakater rammer Jeg har altid været stor fan og fascineret af boligindretning. Ens boligindretning siger utrolig meget om ens stil og jeg er vild med alle de forskellige stile der findes.
Personligt er jeg nok mest over i den enkelte hvide stil, men med et twist af noget personlighed.
Når det kommer til pynt på væggene, så er jeg meget begejstret fra plakater. Det er en utrolig nemt måde, at finde noget fint til væggene og der findes et utallige af varianter, hvilket gør det nemt at finde den helt perfekte – det største problem er nok, at jeg falder for flere, end hvad jeg har vægge til. Men der skal jo også være plads til nyt. Og nyt er lige præcis hvad der er kommet ind på matriklen. Jeg har fundet den fineste Mælkebøtte plakat som er kommet op over min sofa. Den er fra hjemmesiden Artifero, som kun handler med plakater og rammer og de har et utrolig stort og rigtig rigtig flot udvalg. Udover Mælkebøtterne faldt jeg også over den søde hund med pibe i munden, som bare måtte flytte ind hos mig. Men inden jeg nåede at træffe en slut beslutning, havde jeg tilføjet mere end 11 plakater i kurven.

Men nu nok om mine nye plakater. Artifero har nemlig været så søde, at udlodde et gavekort på 500 kroner til en valgfriplakat til en af mine heldige læsere, samt en rabatkode.
Rabatkoden hedder ‘Idasblog’ og giver 15% på hele købet fra i dag og til d. 18 juni.

For at deltage i min give-away skal I:
1. Være faste læsere af min blog ved at følge den på Bloglovin her. Giv meget gerne indlægget et lille hjerte, hvis I har lyst og / eller følg mig på facebook.
2. Smut ind på Artifero og find den plakat du bedste kan lide, samt linke til den i kommentarfeltet.
Konkurrencen kører også på min instagrams profil Diddaida. Så deltager I også der, er der dobbelt op på vinder chancer :)

Konkurrencen slutter søndag d. 18. Juni kl. 20, hvor der efterfølgende trækkes en vinder :)
Konkurrencen er slut og stort tillykke til Christina Schneekloth, som deltog på instagram.
artifero plakater rammer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 kommentarer

  1. Frk Hansen

    Det var meget svært at vælge en plakat, for hold nu op deres ugle plakater er søde og sjove. Og synes egentlig den strikkende ugle er fantastisk! Men det må nok blive den ugle kø :) https://artifero.com/plakater/alle-plakater/ugle-koe/
    Jeg ville nok vælge tre ugle plakater for gavekortet og så dele, så skulle den ene hænge hænge på min lille nevøs værelse, for jeg er nemlig Tante ugle :)

    God sommer :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.