Outfit 2017 #11

| Kjole Make Way | Blazer  DAY | Stiletter Tamaris | Bælte Carolina Lönngren | Taske Gucci | Solbriller Chanel |

Så er sidste helligdag i denne omgang overstået – tiden går simpelthen så stærkt!! Og så den sidste af slagsen sammen med Grundlovsdag, som også er min mors fødselsdag. Så igår blev aften brugt i selskab med familien, hvor min mor blev fejret.
En kort status på min mors sygdoms forløb, som jeg har skrevet lidt om her. Det går bedre! Hun er som skrevet i tidligere indlæg, kommet hjem, men er stadig helt afkræftet og meget træt efter at have foretaget sig det mindste. Hun var i fredags til kontrol på hospitalet, hvor lægerne sagde at det ser godt ud og går fremad. Så det er jo godt, trods at det stadig er skræmmende for mig, at se, så medtaget hun er.

Nå men tilbage til billederne. Outfittet er en god blanding af nyt og gammelt. Kjolen er fra april, mens bæltet er købt tilbage i 2006 og alt andet der i mellem. Kjolen har korte ærmer, hvilket gør den rigtig god til sommer og så har den en dejlig luftig ryg – sådan et billede må I have til gode, til en anden gang 😊 Da jeg købte den, tog jeg endnu engang brug af, at google mig til en rabatkode, hvor særligt Nelly er søde at have nogle tilgængelige. Og hvem vil ikke gerne spare penge? 😊

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.