På med trussen

Jeg har tidligere nævnt min begejstning for Hunkemöller, hvis undertøj jeg synes lever op til alle mine krav inde for undertøj. Det er både pænt, enkelt, sidder helt perfekt og så er deres priser så rimelig.
Hunkemöller holdte som bekendt udsalg i slutningen af sidste måned, og jeg formåede at gøre mig nogle gode kup – nogle ville nok sige lidt for mange.. Men særligt deres trusser er helt klart blandt mine favoritter og når der er tilbud, så må man jo fylde lageret op og 7 nye styks er flyttet ind 😊
Jeg synes at deres trusser er så rare at have på, og jeg er kæmpe fan af, at de har så mange fine blonde udgaver, som hverken kradser eller klør, hvilket man desværre ofte kommer udfor.
Og så skal jeg da også lige sende en kæmpe kado til Hunkemöller og deres nemme måde at navigere på deres side på. Ofte så synes jeg, at en hjemmeside tæller utrolig meget ned, når det er svært at finde rundt og/eller søge efter det man vil. Men her synes jeg, at Hunkemöller har et utrolig nemt og godt overblik og det er nemt at finde rundt og finde den størrelse, som man ønsker.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Hunkemöller er også en af mine store favoritter når det kommer til undertøj.

    Lækre designs og god pasform til priser hvor alle kan være med.

    Jeg er dog bare så skør at mit undertøj skal matche – hvis BH og trusse ikke passer så bliver jeg sur og gnaven og får en dårlig dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *