Sommerferie = den rette rejseforsikring

Der er dømt store sommerferie tid og mange er allerede taget på ferie. Og er man ikke taget på ferie, så er ferien højst sandsynligt allerede planlagt og rejseafgangen ligger formentligt lige rundt om hjørnet.
Og når vi nu taler om ferie, så et der en ting, som jeg altid sørger for, ingen jeg har bestilt min ferie helt til ende, hvilket er en rejseforsikring.
Faktisk har jeg haft brug af min rejseforsikring en hel del gange. Første gang var da jeg var lille og på ferie på Mallorca med mine forældre. Vores ene kuffert kom først nogle få dage senere og vores rejseforsikring gav os her mulighed for at købe det nødvendige, inden kufferten kom frem. Også i maj måned brugte jeg min rejseforsikring. I husker nok, at jeg spurgte ind til oplevelser i Nice, som jeg skulle til med min mor. Men da min mor blev indlagt med lungebetændelse blev rejsen desværre aldrig til noget og vores forsikring gjorde at vi fik dækket og refunderet hele rejsen.

Faktisk dækker forsikringer meget mere, end hvad man skulle tro. Jeg har blandt andet tegnet en ‘dumme forsikring’, til min indboforsikring. Hvilket betyder, at taber jeg min iPhone, spilder rødvin i en hvid sofa, eller andre selvforetaget ting, så vil min forsikring dække mine udgifter. Hvilket er utrolig smart for klodsede mig. I en indboforsikring er der også en ansvarsforsikring, hvilket betyder, at kommer man til at foretage en skade for en anden person, eller en anden persons ejendele, så dækker ens forsikring ens udgifter og det kan nogle gange være en pæn sum penge, særligt hvis vedkommende har fået varig mén.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

  1. Org sådan en dumme forsikring skal jeg da også – min mand er ved at blive idiot af mig og børnene, vi er bare så uheldige.
    vi bruger den forsikring der på vores mastercard, den har både dækket lægebesøg og flyforsinkelser, men det er vigtigt at være forsikret og ikke mindst vide hvordan man er dækket!
    En tur hos lægen i USA koster hurtigt 1500-2000 kr. og så er der ikke købt medicin endnu, bare til info ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.