Hjælp knoglerne og tænderne på vej med Kalk Premium fra Futura

/// REKLAME INDLÆG ///

Vi ved nok alle, at vores tænder og knogler er vigtige elementer i vores kroppe og nogle vi bør passe godt på. Desværre er det ikke altid det første, de fleste af os tænker på.

Min bedstefar, manden som er mit største idol(!) og tidligere har været nævnt på bloggen, var tandlæge. Jeg husker så tydeligt da jeg som lille, havde min egen tandbørste med Miss Piggy fra ‘The Muppet Show’ i mine bedsteforældres toiletskab og når min bedstefar stod og hjalp mig med at børste mine små tænder. Lige siden den gang, har jeg været meget opmærksom på mine tænder og at de er en enegangs forestilling.

Når det kommer til knoglerne i min krop, så er der en lille skæg historie, som sidder fast i hovedet på mig. Tilbage i 2002/2003 gik jeg på efterskole – et utroligt fedt og lærerigt år! Et af dagens store højdepunkter, var når vi efter frokost fik læst op, hvem der var post til. I slutningen af perioden begyndte nogle af de andre elever at lave lidt fis med os andre. En havde blandt andet tilmeldt mig magasinet for ‘Knogleskørhed’ ikke at jeg lider af det, men lige siden den gang, har jeg tænkt over, at det er utrolig vigtigt at passe på vores knogler. De er, ligesom vores tænder, en enegangs forestilling og ikke nogle man ‘bare sådan lige’ kan erstatte eller træne op igen.

Men heldigvis er det blevet muligt, at hjælpe både vores tænder og knogler med vedligeholdelse, med Futuras Kalk Premium. Futura Kalk Premium, er et kosttilskud, det indeholder calcium, magnesium, K-vitamin og D-vitamin, hvilket der tilsammen er med til at styrke vores tænder, knogler og muskler. Og spiser man blot 3 tabletter om dagen, får man både 800 mg calcium, 280 mg magnesium, 75 mikrogram K1-vitamin samt 20 mikrogram D-vitamin. Hvilket er det, som siges at en person har behov for, for at kunne vedligeholde og have sunde knogler.

For at udspecificere de forskellige vitaminer:
– Calcium er det, som bidrager til at vedligeholde vores knogler og tænder. Herudover bidrager det også til en normal muskelfunktion. Indtager man ikke mejeriprodukter som ost eller mælk, eller indtager man ikke nok grove grøntsager i sin kost, skal man være særligt opmærksom på, om man får nok calcium.
– Kalk og D-vitamin, er nogle vigtige vitaminer for os kvinder. De er nemlig med til at begrænse tabet af knoglemineral, hvilket er relevant, når vi er i den postmenopausale alder. Lav knoglemineraltæthed kan faktisk føre til knogleskørhed! Vi kvinder skal faktisk indtage mindst 1200 mg kalk og 20 mikrogram D-vitamin dagligt. Og så bidrager D-vitamin også til at opretholde et normalt immunsystem.
– Magnesium er et mineral. Det findes mest i kornprodukter og grønne grøntsager og bidrager med at mindske træthed og udmattelse og så hjælper det også med at understøtter en normal muskelfunktion samt normale knogler og tænder.
– K1-vitamin, er faktisk et fedtopløseligt vitamin, som findes i grønne grøntsager og bidrager til normal størkning af blodet.

Ekstra bonus ved Futura Kalk Premium er, at de også har den nye mandelform, som gør dem langt nemmere at sluge end de almindelige runde piller – dem har jeg godt nok haft galt i halsen mange gange!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.