It’s my Birthday

Wupti wup i dag fylder jeg år, hele 31 af slagsen.. Det virker helt underligt at skrive. Så gammel føler jeg mig jo slet ikke!
Selve dagen starter stille og roligt, jeg er nemlig startet en uges ferie fra i dag. Så lige nu sidder jeg med morgenkaffen og hygger mig og i aften skal min mor og jeg ud og spise på restaurant 108, som nok mest er kendt som Nomas lillesøster, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Deres menukort er kigget igennem op til flere gange og jeg tror både at jeg har forret og hovedret på plads.

Dem som har fyldt med på bloggen i nogle år, ved, at min niece blev født på min 29 års fødselsdag. Vi deler derfor fødselsdag og i lørdags stod der 2 års fødselsdag på menuen kl. 9 og 31 års fødselsdag kl. 17.30.
Om fredagen var i teatret og se Klokkeren fra Notre Dame, hvilket var helt fantastisk (!) og lørdag stod som sagt på fødselsdag om formiddagen. Jeg kunne derfor ikke nå en tur i køkkenet og jeg tyede derfor til sushi, hvilket bestemt blev godkendt af gæsterne  Og desserten stod på verdens bedste jordbærtærte 🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰🇩🇰

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.