Jeg er tilbage :)

Først vil jeg gerne sige tak for alle de søde kommentarer på forrige indlæg. De varmer og styrker hver og en! Og undskyld at jeg endnu ikke har besvaret kommentarerne – det er på To-Do listen.

Overskriften ved at jeg er tilbage, passer dog ikke helt.. Jeg blev i tirsdag omkring kl. 16, udskrevet fra Rigshospitalet og er flyttet hjem til mine forældre i første omgang, da jeg fortsat ikke kan klare mig selv 100 %. Jeg kan blandt andet endnu ikke gå i bad, børste hår, tage tøj på, åbne døre, gå på til min egen lejlighed på 5. sal og meget andet endnu. Men forhåbentligt kommer det hurtigt, så jeg kan komme hjem til mig selv og få lidt af mit gamle liv tilbage. Men det er rart at være blevet udskrevet – jeg var godt nok ved at få lidt hospitalskuller til sidst.
Alt er dog stadig meget flyvsk og dagen i går (min første rigtige ude-fra-hospitalet-dag) blev mest af alt brugt på at huske at tage al min medicin, sove, kontakte min ulykkesforsikring, tage mere medicin, slappe mere af og mere medicin.. og i dag er dagens vigtigste gøremål at komme på apoteket og hamstre alt deres medicin, så jeg er up-to-date.

Når der er mere overskud kommer jeg igen, men tænkte at jeg lige ville give en kort status. Billedet er også taget i dag, hvor man tydeligt kan se mit blå øje er ved at aftage :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 kommentarer

 1. Tina KH

  Godt at du er hjemme igen og godt dine forældre kan tage vare på dig den næste tid.
  Min datter blev også altid udskrevet hjem til min varetægt, så jeg kan sagtens forstille mig din situation.
  Håber du kommer dig uden alt for mange mén og håber du kan klare den op til 5.sal.
  Hvis ikke der er elevator, kan du måske søge kommunen og liftstole vejen op.
  Min datter blev flyttet fra sin lejlighed på 2.sal til en handicap lejlighed, rækkehus med have.
  Jeg håber virkeligt du kommer dig og kan få hverdagen tilbage.
  God bedring kære Ida:-)

  • Hej Tina,

   Ja det er virkelig rart, at være blevet udskrevet.
   Det lyder dejligt, at din datter kunne få et rækkehus. Tror desværre ikke at det samme kan ske i København, når man er lejligheds ejer :)
   Tak for dine søde ord :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.